2021

1. Chemical and nutritional compounds of different parts of lemongrass (Cymbopogon citratus (DC) Stapf.) cultivated in temperate climate of Poland
artykuł [AUT. KOR.] Anna Kiełtyka-Dadasiewicz, [AUT.] Agnieszka Ludwiczuk , [AUT.] Živile Tarasevičiene , [AUT.] Monika Michalak , [AUT.] Aleksandra Głowacka, [AUT.] Tomasz Baj , [AUT.] Beata Kręcisz , [AUT.] Barbara Krochmal-Marczak. Journal of Oleo Science 2021 T. 70 Nr 1 s. 125-133, DOI: 10.5650/jos.ess20171

2020

2019

3. Nut oils and their dietetic and cosmetic significance: a review
artykuł [AUT.] Monika Michalak , [AUT. KOR.] Anna Kiełtyka-Dadasiewicz. Journal of Oleo Science 2019 T. 68 Nr 2 s. 111-120, DOI: 10.5650/jos.ess18216
4. Chemical composition and antioxidant properties of oils from the seeds of five apricot (Prunus armeniaca L.) Cultivars
artykuł [AUT.] Małgorzata Stryjecka , [AUT. KOR.] Anna Kiełtyka-Dadasiewicz, [AUT.] Monika Michalak , [AUT.] Leszek Rachoń, [AUT.] Aleksandra Głowacka. Journal of Oleo Science 2019 T. 68 Nr 8 s. 729-738, DOI: 10.5650/jos.ess19121
Elementów na stronie: