2019

1. Effect of applying a biostimulant containing seaweed and amino acids on the content of fiber fractions in three soybean cultivars
artykuł [AUT. KOR.] Sławomir Kocira, [AUT.] Agnieszka Szparaga , [AUT.] Anna Kocira , [AUT.] Ewa Czerwińska , [AUT.] Kamil Depo, [AUT.] Beata Erlichowska , [AUT.] Ewa Deszcz . Legume Research 2019 T. 42 Nr 3 s. 341-347, DOI: 10.18805/LR-412
2. In vitro allelopathic effects of plant extracts on germination of vicia fabia(partim) seeds
artykuł [AUT. KOR.] Stanisław Parafiniuk, [AUT.] Ewa Czerwińska . Legume Research 2019 T. 42 Nr 6 s. 789-794, DOI: 10.18805/LR-443

2018

3. Effects of seaweed extract on yield and protein content of two common bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars
artykuł [AUT. KOR.] Sławomir Kocira, [AUT.] Anna Kocira , [AUT.] Rafał Kornas , [AUT.] Milan Koszel, [AUT.] Marek Szmigielski, [AUT.] Marta Krajewska, [AUT.] Agnieszka Szparaga , [AUT.] Zbigniew Krzysiak. Legume Research 2018 T. 41 Nr 4 s. 589-593
Elementów na stronie: