2023

1. Combination of emulsifier and xylanase in triticale-based broiler chickens diets
artykuł [AUT.] Zuzanna Wiśniewska , [AUT.] Paweł Kołodziejski , [AUT.] Ewa Pruszyńska-Oszmałek , [AUT.] Paweł Konieczka , [AUT.] Misza Kinsner , [AUT.] Paweł Górka , [AUT.] Jadwiga Flaga , [AUT.] Kinga Kowalik , [AUT.] Marcin Hejdysz , [AUT.] Marta Kubiś , [AUT.] Łukasz Jarosz, [AUT.] Artur Ciszewski, [AUT. KOR.] Sebastian Kaczmarek . ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 2023 T. 77 Nr 3 s. 187-204, DOI: 10.1080/1745039X.2023.2202591

2018

2017

3. The effect of different dietary levels of DL-methionine and DL-methionine hydroxy analogue on the antioxidant and immune status of young turkeys
artykuł [AUT.] Zenon Zduńczyk , [AUT.] Jan Jankowski , [AUT.] Magdalena Kubińska , [AUT.] Katarzyna Ognik, [AUT.] Anna Czech, [AUT.] Jerzy Juśkiewicz . ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 2017 T. 71 Nr 5 s. 347-361, DOI: 10.1080/1745039X.2017.1352328

2016

4. The effect of dietary methionine levels on fattening performance and selected blood and tissue parameters of turkeys
artykuł [AUT.] Jan Jankowski , [AUT.] Jerzy Juśkiewicz , [AUT.] Magdalena Kubińska , [AUT.] Anna Czech, [AUT.] Zenon Zduńczyk . ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 2016 T. 70 Nr 2 s. 127-140, DOI: 10.1080/1745039X.2015.1134399
Elementów na stronie: