2023

4. Różne rodzaje olejów paszowych i ich wpływ na jakość jaj
artykuł [AUT.] Szymon Milewski , [AUT.] Julia Fabjanowska. Hodowca Drobiu 2023 T. 28 Nr 6 s. 30-33

2022

2021

6. Poprawa jakości jaj poprzez stosowanie dodatków paszowych
artykuł [AUT.] Damian Spustek , [AUT.] Dominika Krakowiak , [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2021 T. 26 Nr 3 s. 31-34
7. Zielononóżka kuropatwiana kura o zielonych nogach ciągle popularna
artykuł [AUT.] Marta Kosińska , [AUT.] Łukasz Czerniawski , [AUT.] Karolina Makowska , [AUT.] Kornel Kasperek, [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2021 T. 26 Nr 9 s. 54-56
8. Warunki przechowywania jaj a ich jakość
artykuł [AUT.] Dominika Krakowiak , [AUT.] Karol Gomółka , [AUT.] Karolina Wengerska, [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2021 T. 26 Nr 9 s. 38-40
9. Zalety i wady chowu drobiu na wybiegach
artykuł [AUT.] Dawid Ziobro , [AUT.] Karolina Wengerska, [AUT.] Remigiusz Bagrowski , [AUT.] Anastasiya Ramankevich , [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2021 T. 26 Nr 11 s. 38-39

2020

10. Wybrane wady jaj
artykuł [AUT.] Małgorzata Stopyra , [AUT.] Dawid Ziobro , [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2020 T. 25 Nr 1 s. 44-49

2019

11. Gliceryna jako czynnik moderujący zmiany jakości jaj podczas przechowywania
artykuł [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Karolina Dobrosz , [AUT.] Alina Woronowa , [AUT.] Kostiantyn Vasiukov, [AUT.] Alicja Budzyńska , [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2019 T. 24 Nr 3 s. 52-56
12. Preferencje konsumentów dotyczące barwy produktów drobiarskich
artykuł [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Małgorzata Stopyra , [AUT.] Alina Woronowa , [AUT.] Kinga Rokicka , [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2019 Nr 4 s. 12-15
13. Stres oksydacyjny i metody jego łagodzenia
artykuł [AUT.] Jakub Ceregrzyn , [AUT.] Monika Wiśniewska , [AUT.] Justyna Batkowska. Hodowca Drobiu 2019 T. 24 Nr 8 s. 28-32
14. Warunki przechowywania jaj
artykuł [AUT.] Małgorzata Stopyra , [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Kamil Drabik. Hodowca Drobiu 2019 T. 24 Nr 9 s. 34-39

2001

16. Związki mineralne w żywieniu drobiu.
artykuł [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Barbara Bujanowicz-Haraś, [AUT.] Agata Cytawa-Konieczny . Hodowca Drobiu 2001 Nr 1 s. 3-8
17. Tłuszcz paszowy a jakość produktów drobiarskich
artykuł [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Barbara Bujanowicz-Haraś, [AUT.] Agata Cytawa-Konieczny . Hodowca Drobiu 2001 Nr 2 s. 8-12
18. Natłuszczanie mieszanek paszowych.
artykuł [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Barbara Bujanowicz-Haraś, [AUT.] Agata Cytawa-Konieczny , [AUT.] Wanda Bojarczyk . Hodowca Drobiu 2001 Nr 3 s. 7-9
Elementów na stronie: