2022

1. Technika pomiaru, kontroli i rejestracji temperatury w przetwórstwie i przechowywaniu surowców oraz wyrobów mięsnych
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz. Kierunek Spożywczy 2022 T. 799 Nr 1 s. 22-28

2021

2. Transport międzyoperacyjny oraz systemy przepływu surowców i produktów jako ważne ogniwo funkcjonowania zakładu przetwórstwa spożywczego
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Jacek Mazur. Kierunek Spożywczy 2021 T. 780 Nr 2 s. 22-28

2020

3. Dobór maszyn i urządzeń w linii technologicznej przetwórstwa spożywczego
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz. Kierunek Spożywczy 2020 T. 767 Nr 4 s. 52-57

2019

4. Brak stopu. Sprawa eliminacji strat i przestojów linii produkcyjnej
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Jacek Mazur. Kierunek Spożywczy 2019 Nr 1 s. 18-22
5. Zmierzyć jakość. Współczesne metody i techniki pomiarowe do oceny jakości żywności
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Karol Panasiewicz . Kierunek Spożywczy 2019 T. 740 Nr 4 s. 40-46

2018

6. Mniej tarcia, więcej zagrożeń
artykuł [AUT.] Marian Panasiewicz. Kierunek Spożywczy 2018
7. Aby mleko się nie rozlało... po drodze czyli o opakowaniach w dystrybucji produktów mlecznych
artykuł [AUT.] Jacek Caban. Kierunek Spożywczy 2018
1
Elementów na stronie: