2011

2005

3. Wpływ technologii zbioru na zawartość chlorofilu i karotenoidów w nasionach rzepaku, wytłokach i oleju.
artykuł [AUT.] Wacław Strobel , [AUT.] Jerzy Tys , [AUT.] Agnieszka Sujak, [AUT.] Mariusz Gagoś, [AUT.] Wojciech Żak, [AUT.] Anna Kotlarz , [AUT.] Roman Rybacki . Rośliny Oleiste 2005 T. 26 Nr 2 s. 479-488

2003

2002

5. Wpływ temperatury suszenia na zawartość barwników w nasionach rzepaku ozimego
artykuł [AUT.] Jerzy Tys , [AUT.] Agnieszka Sujak, [AUT.] Roman Rybacki . Rośliny Oleiste 2002 T. 23 Nr 1 s. 95-102
6. Wpływ różnych temperatur suszenia nasion rzepaku na ich skład chemiczny.
artykuł [AUT.] Wacław Krasucki, [AUT.] Jerzy Tys , [AUT.] Katarzyna Szafran , [AUT.] Łukasz Orlicki . Rośliny Oleiste 2002 T. 23 Nr 2 s. 427-438

2001

9. Skład chemiczny nasion rzepaku przechowywanego w warunkach symulujących silosy przemysłowe.
artykuł [AUT.] Wacław Krasucki, [AUT.] Jerzy Tys , [AUT.] Eugeniusz Grela, [AUT.] Katarzyna Szafran . Rośliny Oleiste 2001 T. 22 Nr 1 s. 247-257

2000

1999

1998

Elementów na stronie: