2001

1. Lepkość mieszanin gumy owsianej z wybranymi polisacharydami.
artykuł [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Bohdan Achremowicz, [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Stanisław Mleko. Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 2001 Nr 13 s. 63-72

1999

2. Technologiczna ocena ziarna pszenic orkiszowych
artykuł [AUT.] Bohdan Achremowicz, [AUT.] Danuta Kulpa, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz. Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 1999 Nr 11 s. 11-17
3. Ocena jakości wybranych makaronów ekstra na rynku lubelskim
artykuł [AUT.] Bohdan Achremowicz, [AUT.] Jarosław Mazurkiewicz. Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 1999 Nr 11 s. 19-26
4. Zależność tekstury i mikrostruktury albumin jaja kurzego od pH
artykuł [AUT.] Stanisław Mleko, [AUT.] Waldemar Gustaw. Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 1999 Nr 11 s. 121-129

1997

5. Porównanie wybranych, fizyczno-chemicznych właściwości skrobizbożowych poddanych działaniu promieniowania jonizującego w stanie wyizolowanym lub zawartych w mące.
artykuł [AUT.] Halina Gambuś , [AUT.] Iwona Zamroźniak-Ryś , [AUT.] Bohdan Achremowicz. Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 1997 Nr 9 s. 55-66
1
Elementów na stronie: