2023

1. Sour cherry juice concentrate powdered by high and low temperature spray drying with pea protein as a carrier - physical properties, antioxidant activity and in vitro bioaccessibility
artykuł [AUT. KOR.] Alicja Barańska , [AUT.] Michał Świeca, [AUT. KOR.] Katarzyna Samborska . DRYING TECHNOLOGY 2023 T. 41 Nr 3 s. 444-459, DOI: 10.1080/07373937.2022.2096060

2022

2. Spray drying of pure kiwiberry pulp in dehumidified air.
artykuł [AUT.] Aleksandra Jedlińska , [AUT. KOR.] Katarzyna Samborska , [AUT.] Artur Wiktor , [AUT.] Michał Balik , [AUT.] Dorota Derewiaka , [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Ewa Gondek . DRYING TECHNOLOGY 2022 T. 40 Nr 7 s. 1421-1435, DOI: 10.1080/07373937.2020.1871006
Elementów na stronie: