2022

1. The effect of the multi-strain probiotic preparation EM Bokashi® on selected parameters of the cellular immune response in pigs
artykuł [AUT. KOR.] Łukasz Jarosz, [AUT.] Artur Ciszewski, [AUT.] Agnieszka Marek, [AUT.] Marcin Hejdysz , [AUT.] Sebastian Nowaczewski , [AUT.] Zbigniew Grądzki, [AUT.] Katarzyna Michalak, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Anna Rysiak . FOOD AND AGRICULTURAL IMMUNOLOGY 2022 T. 33 Nr 1 s. 167-191, DOI: 10.1080/09540105.2021.2006611

2021

2. The effect of feed supplementation with a copper-glycine chelate and copper sulphate on cellular and humoral immune parameters in chickens
artykuł [AUT. KOR.] Łukasz Jarosz, [AUT.] Artur Ciszewski, [AUT.] Sebastian Grabowski , [AUT.] Agnieszka Marek, [AUT.] Zbigniew Grądzki, [AUT.] Beata Żylińska, [AUT.] Anna Rysiak . FOOD AND AGRICULTURAL IMMUNOLOGY 2021 T. 32 Nr 1 s. 373-402, DOI: 10.1080/09540105.2021.1954143
Elementów na stronie: