2022

1. Effect of activated charcoal and ascorbic acid on in vitro morphogenesis and o-dihydroxyphenols content in Paphiopedilum insigne
artykuł [AUT.] Monika Poniewozik, [AUT.] Marzena Parzymies, [AUT.] Paweł Szot. HORTICULTURAL SCIENCE 2022 T. 49 Nr 1 s. 48-51, DOI: 10.17221/68/2020-HORTSCI

2021

2. Growth, decorative and nutritional values of ornamental cabbage (Brassica oleracea L.) in flowerbed conditions
artykuł [AUT. KOR.] Marzena Błażewicz-Woźniak, [AUT.] Agnieszka Rybicka , [AUT.] Monika Fil . HORTICULTURAL SCIENCE 2021 T. 48 Nr 1 s. 30-37, DOI: 10.17221/21/2020-HORTSCI

2019

3. The effect of cover crops on the yield of carrot (Daucus carota L.) in ploughless and conventional tillage
artykuł [AUT. KOR.] Marzena Błażewicz-Woźniak, [AUT.] Dariusz Wach, [AUT.] Elżbieta Patkowska, [AUT.] Mirosław Konopiński. HORTICULTURAL SCIENCE 2019 T. 46 s. 57-64, DOI: 10.17221/61/2017-HORTSCI

2017

4. Effect of gibberellic acid concentration and number of treatments on yield components of “Einset Seedless” grapevine cultivar
artykuł [AUT. KOR.] Magdalena Kapłan, [AUT.] Agnieszka Najda, [AUT.] Piotr Baryła, [AUT.] Kamila Klimek. HORTICULTURAL SCIENCE 2017 T. 44 Nr 4 s. 195-200, DOI: 10.17221/51/2015-HORTSCI
1
Elementów na stronie: