Ewa Dorota Jabłońska-Ryś | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | ewa.jablonska-rys@up.lublin.pl | adiunkt posiadający st. nauk. dr hab. | technologia żywności i żywienia |
Monika Michalak-Majewska | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | monika.michalak@up.lublin.pl | adiunkt posiadający st. nauk. dr | technologia żywności i żywienia, nauki o zdrowiu |
Jolanta Moryc | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | jola.moryc@up.lublin.pl | starszy specjalista inżynieryjno-techniczny | |
Wojciech Radzki | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | wojciech.radzki@up.lublin.pl | adiunkt posiadający st. nauk. dr | technologia żywności i żywienia |
Patryk Siczek | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | patryk.siczek@up.lublin.pl | asystent | |
Katarzyna Skrzypczak | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | katarzyna.skrzypczak@up.lublin.pl | adiunkt posiadający st. nauk. dr | technologia żywności i żywienia |
Aneta Sławińska | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | aneta.slawinska@up.lublin.pl | adiunkt posiadający st. nauk. dr | technologia żywności i żywienia |
Dorota Maria Targońska | Katedra Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego i Gastronomii | dorota.targonska@up.lublin.pl | starszy specjalista inżynieryjno-techniczny | |