10.
Zaawansowane techniki nietermicznej obróbki żywności minimalnie przetworzonej
inne publikacje
[AUT.] Józef Grochowicz.
W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 38, 978-83-63761-40-0
11.
Analysis of parmezan cheese drying process
inne publikacje
[AUT.] Małgorzata Szczepanik, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Mirosława Wesołowska-Janczarek, [AUT.] Józef Grochowicz, [AUT.]
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
.
W: Advanced Food Processing and Quality Management : 8 th CIGR Section VI International Technical Symposium, November 3-7, 2013, Guangzhou,China, China 2013
13.
Physical and chemical properties comparison of fungal and crustaceous chitosan
inne publikacje
[AUT.]
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
,
[AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Józef Grochowicz, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Janusz Kalbarczyk, [AUT.]
Krzysztof Tomasiewicz
.
W: Advanced Food Processing and Quality Management : 8 th CIGR Section VI International Technical Symposium, November 3-7, 2013, Guangzhou,China, China 2013
|