2022

1. Zioła i fitobiotyki w żywieniowej i pozażywieniowej biostymulacji organizmu zwierząt gospodarskich
inne publikacje [AUT.] Renata Klebaniuk, [AUT.] Bożena Kiczorowska, [AUT.] Edyta Kowalczuk-Vasilev, [AUT.] Wioletta Samolińska, [AUT.] Eugeniusz Grela, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Jan Matras, [AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.] Anna Winiarska-Mieczan , [AUT.] Robert Krusiński, [AUT.] Justyna Widz, [AUT.] Anna Danek-Majewska, [AUT.] Agata Bielak, [AUT.] Magdalena Olcha, [AUT.] Julia Fabjanowska, [AUT.] Szymon Milewski , [AUT.] Malwina Zając , [AUT.] Karolina Jachimowicz , [AUT.] Michał Pałys. W: Konferencja Międzynarodowa pt.: Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych połączona z Jubileuszem 50-lecia pracy naukowej prof. dr hab. dr h.c. multi Zygmunta Litwińczuka, oraz 70-leciem Katedry Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła, Lublin, 14-15 czerwca 2022 r., Lublin 2022 2022, s. 50

2017

2014

3. Wykorzystanie hydrokoloidów w przemyśle serowarskim
inne publikacje [AUT.] Agnieszka Dylewska , [AUT.] Michał Pałys, [AUT.] Stanisław Mleko. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r., Lublin 2014
4. Wpływ czynników środowiskowych na produkcję kwasu mlekowego 
 z udziałem grzybów z rodzaju Rhizopus oraz jego wszechstronne wykorzystanie
inne publikacje [AUT.] Michał Pałys. W: III Lubelska Konferencja Młodych Naukowców. Materiały Konferencyjne. Lublin, 25 - 26 kwietnia 2014 / red. Jacek Panek, Lublin 2014, s. 17-18, 978-83-937175-2-1
5. Białka serwatkowe w przemyśle jogurtów
inne publikacje [AUT.] Agnieszka Dylewska , [AUT.] Michał Pałys. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2014, s. 75
6. Produkcja kwasu mlekowego w bioreaktorze i zastosowanie w żywności
inne publikacje [AUT.] Michał Pałys, [AUT.] Agnieszka Dylewska . W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2014, s. 77
7. Zastosowanie real - time PCR i mikromacierzy w badaniach żywności
inne publikacje [AUT.] Michał Pałys, [AUT.] Agnieszka Dylewska . W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2014, s. 78
8. Wykorzystanie hydrokoloidów w przemyśle serowarskim
inne publikacje [AUT.] Agnieszka Dylewska , [AUT.] Michał Pałys. W: Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : I ogólnopolska konferencja doktorantów, Lublin, 31 marca 2014 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2014, s. 79

2013

10. Optymalizacja biosyntezy kwasu mlekowego przez wybrane szczepy grzybów z rodzaju Rhizopus
inne publikacje [AUT.] Michał Pałys. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XI konferencja naukowa doktorantów : [15-16 kwietnia 2013 r.], Lublin 2013, s. 15-16, 978-83-7259-209-5
Elementów na stronie: