9.
Jakość mleka surowego dostępnego na rynku lubelskim
inne publikacje
[AUT. KOR.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król.
W: Chów i hodowla bydła wobec aktualnych wyzwań ekonomicznych i społeczno-środowiskowych: XXVIII Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 27 – 30 marca 2023 r. Opracowanie redakcyjne materiałów konferencyjnych / Krzysztof Adamczyk, Kraków 2023 2023, s. 44, 978-83-926689-7-8
19.
Technologie produkcji i przetwarzania mleka o podwyższonej zawartości składników bioaktywnych lub obniżające nadwrażliwość pokarmową
rozdział z monografii
[AUT. KOR.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Joanna Barłowska, [AUT.] Anna Teter, [AUT.] Wioletta Sawicka-Zugaj, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Barbara Topyła, [AUT.] Małgorzata Ryszkowska-Siwko.
W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją / Joanny Stadnik, Lublin 2022 2022, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie s. 7-53, 978-83-7259-353-5
24.
Herbal mixture with antimicrobial activity in cow diet: effect on quality of milk and dairy products
inne publikacje
[AUT. KOR.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] R. Klebaniuk , [AUT.] Magdalena Stobiecka.
W: Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Porto, Portugal, 5 th – 9 th September, 2022, Porto 2022 2022, s. 420, 978-90-8686-385-3
|