2024

2. Health-promoting properties of anthocyanins from cornelian cherry (Cornus mas L.) fruits
artykuł [AUT.] Iwona Szot, [AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Justyna Chojdak-Łukasiewicz . MOLECULES 2024 T. 29 Nr 2 s. 449, DOI: 10.3390/molecules29020449
4. Dereń jadalny-roślina polecana dla diabetyków
artykuł [AUT.] Iwona Szot. RECIPE 2024 Nr 1 s. 20-23

2023

5. Anatomical and morphological structure of the leaf of the genus Malus spp.
artykuł [AUT. KOR.] Inna Goncharovska , [AUT.] Iwona Szot. Notulae Scientia Biologicae 2023 s. 11449, DOI: 10.55779/nsb15111449
8. Amino acid profile of Diospyros Lotus L.
inne publikacje [AUT. KOR.] Olga Grygorieva , [AUT.] Mykhailo Zurba , [AUT.] Iwona Szot, [AUT.] Vladka Horčinová Sedláčková , [AUT.] Judita Lidikowá , [AUT.] Pavol Hauptvogel , [AUT.] J. Brindza . W: Planta+. Science, Practice and Education. The proceedings of the Fourth Scientific and Practical Conference with International Participation, Volume 1, 20 February 2023 Kyiv, Kijów 2023 2023, s. 41
9. Mineral content of leaves and fruits of Hippophae Rhamnoides L.
inne publikacje [AUT. KOR.] Olga Grygorieva , [AUT.] Mykhailo Zurba , [AUT.] Iwona Szot, [AUT.] Katarína Fatrcová-Šromkowá , [AUT.] Judita Lidikowá , [AUT.] Pavol Hauptvogel , [AUT.] J. Brindza . W: Planta+. Science, Practice and Education. The proceedings of the Fourth Scientific and Practical Conference with International Participation, Volume 1, 20 February 2023 Kyiv, Kijów 2023 2023, s. 42-43
11. Jabłka dla zdrowia i urody
artykuł [AUT.] Iwona Szot. RECIPE 2023 Nr 2 s. 33-35

2022

12. Rokitnik zwyczajny w kosmetologii
artykuł [AUT.] Iwona Szot. RECIPE 2022 Nr 1 s. 14-17
17. Importance of old and local apple cultivars
artykuł [AUT.] Iwona Szot, [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] Petro Bulakh . Agrobiodiversity for improving nutrition, health and life quality 2022 T. 6 Nr 2 s. 156, DOI: 10.15414/ainhlq.2022.0017
18. Cydr
inne publikacje [AUT.] Iwona Szot.
19. Rośliny owocodajne źródłem surowców do produkcji kosmetyków
rozdział z monografii [AUT.] Iwona Szot. W: Mikroorganizmy i rośliny - wykorzystanie w nauce i przemyśle. / pod redakcją Izabeli Mołdoch-Mendoń i Pauliny Szymczyk, Lublin 2022 2022, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o. s. 125-138, 978-83-67104-48-7

2021

20. Masaż stemplami
artykuł [AUT.] Iwona Szot. RECIPE 2021 Nr 1 s. 18-20
21. Dereń jadalny ( Cornus mas L.)
monografia [AUT.] Iwona Szot. Lublin 2021 2021, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 978-83-7259-331-3
22. Quality variation of fruits of species of the genus Lycium in Ukraine: A comparative morphological analysis
artykuł [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] Iwona Szot. Regulatory Mechanisms in Biosystems 2021 T. 12 Nr 1 s. 14-19, DOI: 10.15421/022103
23. Biochemical characterization of fruits of Lycium spp. in Ukraine
artykuł [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] O. Vergun , [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] Iwona Szot. Regulatory Mechanisms in Biosystems 2021 T. 12 Nr 1 s. 71-77, DOI: 10.15421/022111
24. Variability of morphometric traits of seeds of different genotypes of Lycium spp.
artykuł [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] Svitlana Klymenko , [AUT.] Iwona Szot. Plant varieties studying and protection 2021 T. 17 Nr 1 s. 5-13, DOI: 10.21498/2518-1017.17.1.2021.228198
26. Masaż kosmetyczny twarzy.
artykuł [AUT.] Iwona Szot. RECIPE 2021 T. 25 Nr 2 s. 60-64

2020

28. Medicinal properties of goji berry (LyciumSpp.)
inne publikacje [AUT.] Iwona Szot, [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] Klymenko S. . W: Fundamental and applied aspects of plant introduction in the context of global environmental change. Proceedings of the intarnational scientific conference, Kijów 2020, Kijów 2020 2020, s. 372-374
29. Estimation of phenolic compounds content and antioxidant activity of leaves extracts of Lycium Spp.
inne publikacje [AUT.] Zhurba M. , [AUT.] O. Vergun , [AUT.] Iwona Szot, [AUT.] E. Ivanisiva , [AUT.] J. Brindza . W: Fundamental and applied aspects of plant introduction in the context of global environmental change. Proceedings of the intarnational scientific conference, Kijów 2020, Kijów 2020 2020, s. 337-339
Elementów na stronie: