3.
Surface tension and wetting properties of rapeseed oil to biofuel conversion by-products
artykuł
[AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Agnieszka Sujak, [AUT.] Andrzej Stępniewski, [AUT.] Krzysztof Kornarzyński, [AUT.] Marta Ejtel, [AUT.]
Natalia Kowal
,
[AUT.] Agnieszka Tomczyk-Warunek, [AUT.]
Emil Szcześniak
,
[AUT.] Marta Tomczyńska-Mleko, [AUT.] Stanisław Mleko.
International Agrophysics 2018 T. 32 Nr 2 s. 247-252, DOI: 10.1515/intag-2017-0004
16.
Wpływ struktury powierzchni granulatu skrobi termoplastycznej na kinetykę adsorpcji pary wodnej
artykuł
[AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Michał Świetlicki, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.]
Anita Kwaśniewska
,
[AUT.] Izabela Świetlicka, [AUT.] Marta Arczewska, [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Grzegorz Bartnik, [AUT.] Krzysztof Kornarzyński, [AUT.] Bożena Gładyszewska.
PRZEMYSL CHEMICZNY 2016 T. 95 Nr 4 s. 865-869, DOI: 10.15199/62.2016.4.31
23.
Zastosowanie pola magnetycznego jako ekologicznej metody poprawy jakości upraw
inne publikacje
[AUT.] Stanisław Pietruszewski, [AUT.] Konrad Kania, [AUT.]
Tomasz Stankiewicz
,
[AUT.] Krzysztof Kornarzyński, [AUT.]
Przemysław S. Szecówka
.
W: Budowa i Eksploatacja Maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2012, XV Konferencja Naukowo-Techniczna, Koszalin-Kołobrzeg , wrzesień 2012, Koszalin 2012, s. 128-129, 978-83-7365-285-9
|