9.
Biotechnologia a jakość żywności
inne publikacje
[AUT.] Zdzisław Targoński.
W: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018, Lublin 2018 2018, 978-83-63761-74-5
10.
Trwałość przechowalnicza funkcjonalnych napojów owocowych na bazie brzoskwini
inne publikacje
[AUT.] Ewa Baranowska-Wójcik, [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Zdzisław Targoński.
W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków 2018 2018, s. 77, 978-83-946796-3-7
11.
Wpływ temperatury i czasu przechowywania na wybrane wyróżniki jakościowe funkcjonalnych napojów na bazie moreli
inne publikacje
[AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Ewa Baranowska-Wójcik, [AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Zdzisław Targoński.
W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków 2018 2018, s. 88
12.
Zmiany wyróżników sensorycznych owocowych napojów funkcjonalnych w trakcie przechowywania
inne publikacje
[AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Bożena Sosnowska, [AUT.] Ewa Baranowska-Wójcik, [AUT.] Zdzisław Targoński.
W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Kraków 2018 2018, s. 90
17.
Anticholinesterase, cognition-enhancing, anti-diabetic and antimicrobial effects of wild bilberry (Vaccinium myrtillus L.) fruit
inne publikacje
[AUT.] Dominik Szwajgier, [AUT.] Kamila Borowiec, [AUT.] Małgorzata Matysek , [AUT.] Adam Waśko, [AUT.] Magdalena Polak-Berecka, [AUT.]
Oleg M. Demchuk
,
[AUT.]
Justyna Cybulska
,
[AUT.] Zdzisław Targoński.
W: 2017 Vol. 7 (Suppl.) Proceedings of JOINT EVENT ON 13th Euro Obesity and Endocrinology Congress and 16th World Congress on Nutrition and Food Chemistry, Journal of Nutrition & Food Sciences 2017, s. 30, DOI: 10.4172/2155-9600-C1-047
|