2024

3. Wpływ zróżnicowanej obróbki termicznej na barwę, teksturę i zawartość związków bioaktywnych owocników pieczarki (Agaricus bisporus)
inne publikacje [AUT.] Piotr Stanikowski, [AUT. KOR.] Patryk Siczek , [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Wojciech Radzki. W: Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i grzybów. XIV Konferencja technologów przetwórstwa owoców i warzyw. red. A. Nawirska-Olszańska, GAJT Wydawnictwo 1991 s.c, Wrocław 2024 2024, s. 94-95, 978-83-66292-35-2

2023

2022

2021

2020

16. Gluten-free diet in prisons in Poland: nutrient contents and implementation of dietary reference intake standards
artykuł [AUT.] Aureliusz Kosendiak , [AUT.] Piotr Stanikowski, [AUT.] Dorota Domagała, [AUT.] Waldemar Gustaw. Nutrients 2020 T. 12 Nr 9 s. 2829, DOI: 10.3390/nu12092829

2019

2018

Elementów na stronie: