3.
Structure and texture characteristics of novel snacks expanded by various methods
artykuł
[AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.]
Katarzyna Samborska
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Materials 2023 T. 16 Nr 4 s. 1541, DOI: 10.3390/ma16041541
5.
Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Mateusz Stasiak
,
[AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
.
International Agrophysics 2023 T. 37 Nr 3 s. 353-364, DOI: 10.31545/intagr/168434
7.
Possibility of water saving in processing of snack pellets by the application of fresh lucerne sprouts: selected aspects and nutritional characteristics
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Journal of Ecological Engineering 2023 T. 24 Nr 12 s. 130-142, DOI: 10.12911/22998993/173009
10.
Physical properties, spectroscopic, microscopic, X-ray, and chemometric analysis of starch films enriched with selected functional additives
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Iwona Budziak-Wieczorek, [AUT.]
Dariusz Karcz
,
[AUT.] Daniel Kamiński, [AUT.]
Sławomir Kulesza
,
[AUT.]
Karolina Wojtunik-Kulesza
,
[AUT.]
Kamila Kasprzak-Drozd
,
[AUT.]
Marek Gancarz
,
[AUT.]
Iwona Kowalska
,
[AUT.]
Lidia Ślusarczyk
,
[AUT.] Arkadiusz Matwijczuk.
Materials 2021 T. 14 Nr 10 s. 2673, DOI: 10.3390/ma14102673
14.
Potato starch utilization in ecological loose-fill packaging materials—sustainability and characterization
artykuł
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.]
Dariusz Karcz
,
[AUT.]
Jarosław Szponar
,
[AUT.]
Agnieszka Niemczynowicz
,
[AUT.]
Dariusz Bober
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.]
Mateusz Stasiak
,
[AUT.]
Bohdan Dobrzański
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Materials 2020 T. 13 Nr 6, DOI: 10.3390/ma13061390
15.
Wybrane aspekty procesu ekstruzji fasoli
inne publikacje
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.]
Abdallah Bouasla
.
W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 37-37
17.
Ekstrudowane makarony błyskawiczne - wybrane zagadnienia techniczne i technologiczne
inne publikacje
[AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.]
Abdallah Bouasla
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Piotr Lewko.
W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 68-68
19.
Produkcja materiałów biodegradowalnych z wykorzystaniem procesu ekstruzji
inne publikacje
[AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Piotr Lewko.
W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 44-44
22.
Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruit additions
artykuł
[AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Gabriela Nowak, [AUT.]
Martyna Golian
,
[AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.]
Kamila Kasprzak
,
[AUT.]
Gabriela Widelska
,
[AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński.
International Agrophysics 2019 T. 33 Nr 4 s. 407-416, DOI: 10.31545/intagr/112563
23.
The effect of the foaming additive on the porousstructure of starch based foam materials.
rozdział z monografii
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Magdalena Szydłowska-Tutaj.
W: Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert, Lublin 2019 2019, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium s. 247-252, 978-83-66017-74-0
24.
Application of herbal additives to develop new types of natural snacks: processing aspects
rozdział z monografii
[AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.]
Abdallah Bouasla
,
[AUT.]
Kamila Kasprzak
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
W: Farm machinery and processes management in sustainable agriculture : X International Scientific Symposium FMPMSA 2019 Lublin, Poland [20-22 November] 2019 / edited by Edmund Lorencowicz, Jacek Uziak, Bruno Huyghebaert, Lublin 2019 2019, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium s. 311-316, 978-83-66017-74-0
26.
Możliwości zastosowania środka spieniającego plastronfoam PDE w produkcji biopolimerowych wypełniaczy skrobiowych
inne publikacje
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.]
Arkadiusz Matysiak
,
[AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.]
Maciej Kuboń
,
[AUT.] Jakub Mazurkiewicz, [AUT.] Marcin Mitrus.
W: Konferencja naukowa : Współczesne problemy inżynierii produkcji : Przemysł Rolno-Spożywczy - Transport - Energia i Środowisko / Streszczenia referatów, 16-18 maja 2018, Gawrych-Ruda, [b.m.] 2018 2018
27.
Selected properties of corn straw processed with the extrusion-cooking as modified raw material to biogas plant
inne publikacje
[AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.]
Janczak Damian
,
[AUT.]
Maciej Kuboń
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
W: The first international scientific conference : Ecological and environmantal engineering 26-29 June 2018 Kraków, Poland, Lublin [2018] 2018, 978-836357-99-4
28.
Physical properties and texture of gluten-free snacks supplemented with selected fruits addition
inne publikacje
[AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Gabriela Nowak, [AUT.]
Martyna Golian
,
[AUT.] Katarzyna Lisiecka.
W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 60, 978-83-89969-59-0
29.
Effect of starch type and processing conditions on mechanical properties of starch-based foams
inne publikacje
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.]
Paulina Pawelczyk
,
[AUT.] Leszek Mościcki.
W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 138, 978-83-89969-59-0
30.
Effect of extrusion-cooking conditions on pasting properties of extruded white and red bean seeds
inne publikacje
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Sławomir Kocira, [AUT.]
Agnieszka Kasprzycka
,
[AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk.
W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, Lublin 2018 2018, s. 169, 978-83-89969-59-0
|