2022

3. Selected unconventional sources of protein and other nutrients
artykuł [AUT.] Adam Grdeń, [AUT.] Halina Kobak , [AUT.] Bartosz G. Sołowiej . Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2022 T. 29 Nr 1 s. 23-38, DOI: 10.15193/zntj/2022/130/405

2021

2020

2018

6. Rola błonnika pokarmowego w profilaktyce nowotworu jelita grubego = Role of dietary fiber in the prevention of colorevtal cancer
inne publikacje [AUT.] Adam Grdeń, [AUT.] Paula Ćwiek , [AUT.] Agnieszka Malik. W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Rośliny w naukach medycznych i przyrodniczych. Abstrakty / Redakcja: Beata A. Nowak, Monika Maciąg, Lublin 2018 2018, 978-83-65272-85-0
7. Właściwości prozdrowotne kurkumy = Health benefits of turmeric
inne publikacje [AUT.] Paula Ćwiek , [AUT.] Adam Grdeń, [AUT.] Agnieszka Malik. W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa : Rośliny w naukach medycznych i przyrodniczych. Abstrakty / Redakcja: Beata A. Nowak, Monika Maciąg, Lublin 2018 2018, 978-83-65272-85-0
8. Właściwości prozdrowotne morwy białej
rozdział z monografii [AUT.] Paula Ćwiek , [AUT.] Adam Grdeń, [AUT.] Agnieszka Malik. W: Właściwości prozdrowotne roślin i ich metabolitów wtórnych / pod red. Moniki Maciąg i Kamila Maciąg, Lublin 2018 2018, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o. s. 39-48, 978-83-65932-42-6

2017

9. Właściwości prozdrowotne imbiru
artykuł [AUT.] Paweł Glibowski, [AUT.] Aleksandra Długołęcka , [AUT.] Adam Grdeń, [AUT.] Kamil Toczek. Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2017 T. 50 Nr 2
Elementów na stronie: