5.
Structure and texture characteristics of novel snacks expanded by various methods
artykuł
[AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT. KOR.]
Katarzyna Samborska
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT. KOR.]
Kamila Kasprzak Drozd
,
[AUT.] Anna Oniszczuk.
Materials 2023 T. 16 Nr 4 s. 1541, DOI: 10.3390/ma16041541
7.
Ocena tekstury i barwy chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców egzotycznych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
inne publikacje
[AUT. KOR.]
Kamila Węglowska
,
[AUT.]
Julia Wrona
,
[AUT.]
Wojciech Gajewski
,
[AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz.
, Lublin 2023 2023, s. 100-100, 978-83-943796-9-8
8.
Wpływ dodatku wybranych ciemnych owoców na teksturę i barwę chrupek bezglutenowych. (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa-Innowacje w praktyce, Lublin, 15-16.06.2023).
inne publikacje
[AUT.]
Julia Wrona
,
[AUT. KOR.]
Kamila Węglowska
,
[AUT.]
Jakub Szewczuk
,
[AUT.]
Dawid Świderski
,
[AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz.
, Lublin 2023 2023, s. 102-102, 978-83-943796-9-8
11.
Ocena wyróżników barwy bezglutenowych przekąsek z dodatkiem suszonych owoców
rozdział z monografii
[AUT. KOR.]
Kamila Węglowska
,
[AUT.]
Julia Wrona
,
[AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Karol Kupryaniuk.
W: XXVII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych.Publikacja pokonferencyjna.Tom 6: Problematyka nauk przyrodniczych i technicznych.Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 11-12 maja 2023 r. Pod redakcją/ Damian Knecht, Jan Kazak, Agnieszka Nawirska-Olszańska, Artur Niedźwiedź, Przemysław Pokorny, Janina Zawieja, Wrocław 2023 2023, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu s. 7-15, 978-83-7717-393-0
12.
Charakterystyka tekstury chrupek bezglutenowych z dodatkiem wybranych owoców
rozdział z monografii
[AUT.]
Julia Wrona
,
[AUT. KOR.]
Kamila Węglowska
,
[AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Piotr Lewko, [AUT.] Karol Kupryaniuk.
W: XXVII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych.Publikacja pokonferencyjna.Tom 6: Problematyka nauk przyrodniczych i technicznych.Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 11-12 maja 2023 r. Pod redakcją/ Damian Knecht, Jan Kazak, Agnieszka Nawirska-Olszańska, Artur Niedźwiedź, Przemysław Pokorny, Janina Zawieja, Wrocław 2023 2023, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu s. 16-26, 978-83-7717-393-0
23.
Ekstrudowane makarony błyskawiczne - wybrane zagadnienia techniczne i technologiczne
inne publikacje
[AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.]
Abdallah Bouasla
,
[AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Katarzyna Lisiecka, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Piotr Lewko.
W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 68-68
25.
Produkcja materiałów biodegradowalnych z wykorzystaniem procesu ekstruzji
inne publikacje
[AUT. KOR.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Anna Oniszczuk, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Piotr Lewko.
W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 44-44
|