11.
Częstotliwość występowania podklinicznej kwasicy żwacza (SARA) w okresie okołoporodowym
inne publikacje
[AUT.] Witold Chabuz, [AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.] Ewa Januś, [AUT.] Wioletta Sawicka-Zugaj, [AUT.] Karolina Kasprzak-Filipek, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.]
Arkadiusz Karasiński
,
[AUT.]
Elfina Fajt
,
[AUT.] Andrzej Lisowski, [AUT.]
Monika Lech
.
W: Chów i hodowla bydła wobec aktualnych wyzwań ekonomicznych i społeczno-środowiskowych: XXVIII Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 27 – 30 marca 2023 r. Opracowanie redakcyjne materiałów konferencyjnych / Krzysztof Adamczyk, Kraków 2023 2023, s. 37, 978-83-926689-7-8
20.
Effect of heat treatments on the physicochemical and sensory properties of the longissimus thoracis muscle in unweaned Limousin calves
artykuł
[AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT. KOR.] Piotr Domaradzki, [AUT. KOR.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Małgorzata Dmoch, [AUT.]
Tomasz Grenda
,
[AUT.] Edyta Kowalczuk-Vasilev.
MEAT SCIENCE 2022 T. 192 s. 108881, DOI: 10.1016/j.meatsci.2022.108881
22.
Właściwości fizykochemiczne mięsa wołowego przechowywanego próżniowo w woreczkach z kompozytowych materiałów biodegradowalnych
inne publikacje
[AUT. KOR.] Marek Kowalczyk, [AUT. KOR.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Małgorzata Dmoch, [AUT.] Małgorzata Ryszkowska-Siwko, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.]
Karolina Kaczmar
.
W: Żywność w XXI wieku-innowacje czy powrót do tradycji: Sympozjum Naukowe. Lublin 11 maja 2022 r., Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin 2022 2022, s. 52-53
24.
Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego - zawartość tłuszczu i profil
kwasów tłuszczowych
rozdział z monografii
[AUT. KOR.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.]
Katarzyna Zdrzałek
,
[AUT.] Mariusz Florek, [AUT. KOR.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Anna Teter.
W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją / Joanny Stadnik, Lublin 2022 2022, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie s. 55-68, 978-83-7259-353-5
25.
Żywieniowe metody modyfikowania wartości odżywczej i cech sensorycznych mięsa wołowego - zawartość witamin i składników mineralnych oraz jakość sensoryczna
rozdział z monografii
[AUT. KOR.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Piotr Stanek, [AUT.] Paweł Żółkiewski, [AUT.]
Aneta Krawiec
,
[AUT.] Mariusz Florek, [AUT. KOR.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek.
W: Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją / Joanny Stadnik, Lublin 2022 2022, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie s. 69-85, 978-83-7259-353-5
|