2024

2. Particle size, color, spectral characteristics and antioxidant activity of micronized rose flower petal powders
inne publikacje [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Ryszard Amarowicz , [AUT.] Michał Adam Janiak , [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Sławomir Gawłowski, [AUT.] Klaudia Rząd , [AUT.] Igor Różyło , [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk. W: Sustainable agriculture - new strategies for increasing growth and development of crops. International Conference, 14-17 Maj, Urszulin, Urszulin 2024 2024, s. 28
3. Frictional properties of soaps with the addition of ground hazelnut shells
artykuł [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Monika Wójcik, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Sławomir Obidziński . Materials 2024 T. 17 Nr 12 s. 2966, DOI: 10.3390/ma17122966
4. Addition of micronized oat husk fiber to gluten-free bread - effects on chemical, physical and physiolgical properties
artykuł [AUT.] Eleonora Charlotte Pichler , [AUT.] Regine Schönlechner , [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Michał Świeca. JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 2024 T. 118 s. 103981, DOI: 10.1016/j.jcs.2024.103981
5. The influence of micronization on the properties of black cumin pressing waste material
artykuł [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Grzegorz Gładyszewski , [AUT.] Dariusz Chocyk , [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Michał Świeca, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Klaudia Rząd , [AUT.] Dariusz Karcz , [AUT.] Sławomir Gawłowski, [AUT.] Monika Wójcik, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki . Materials 2024 T. 17 Nr 11 s. 2501, DOI: 10.3390/ma17112501
6. Physicochemical, functional, antioxidant, pasting and FT-IR spectroscopic properties of fermented acorns and sorghum using traditional algerian processes
artykuł [AUT.] Rayene Belmouloud , [AUT.] Hayat Bourekoua , [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Hamida Mahroug , [AUT.] Radia Ayad , [AUT.] Marta Krajewska, [AUT. KOR.] Renata Różyło. Processes 2024 T. 12 Nr 8 s. 1647, DOI: 10.3390/pr12081647

2023

8. Development of energy-rich and fiber-rich bars based on puffed and non-puffed cereals
artykuł [AUT.] Hayat Bourekoua , [AUT.] Fairouz Djeghim , [AUT.] Radia Ayad , [AUT.] Ayoub Benabdelkader , [AUT.] Abdelbasset Bouakkaz , [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT. KOR.] Renata Różyło. Processes 2023 T. 11 Nr 3 s. 813, DOI: 10.3390/pr11030813
10. Micronized powder of raspberry pomace as a source of bioactive compounds
artykuł [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Ryszard Amarowicz , [AUT.] Michał Adam Janiak , [AUT.] Marek Domin, [AUT.] Sławomir Gawłowski, [AUT.] Ryszard Kulig, [AUT.] Grzegorz Łysiak, [AUT.] Klaudia Rząd , [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk. MOLECULES 2023 T. 28 Nr 12 s. 4871, DOI: 10.3390/molecules28124871
12. New coagulant proteases for cheesemaking from leaves and latex of the spontaneous plant pergularia tomentosa: biochemical characterization of coagulants and sensorial evaluation of cheese
artykuł [AUT.] Imene Leulmi , [AUT.] Mohammed Nasereddine Zidoune , [AUT.] Kahina Hafid , [AUT.] Fairouz Djeghim , [AUT.] Hayat Bourekoua , [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT. KOR.] Renata Różyło. Foods 2023 T. 12 Nr 13 s. 2467, DOI: 10.3390/foods12132467
13. Innovative high-fiber wheat bread fortified with micronized oat and Plantago ovata husks: Spectroscopic and physicochemical characteristics
artykuł [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Regine Schönlechner , [AUT.] Eleonora Charlotte Pichler , [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Michał Świeca. FOOD CHEMISTRY 2023 T. 428 s. 136782, DOI: 10.1016/j.foodchem.2023.136782
14. Fresh Broccoli in fortified snack pellets: extrusion-cooking aspects and physical characteristics
artykuł [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Marek Milanowski, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Marek Gancarz , [AUT.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Renata Różyło. Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 14 s. 8138, DOI: 10.3390/app13148138
15. Nutritional characteristics of new generation extruded snack pellets with edible cricket flour processed at various extrusion conditions
artykuł [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Jarosław Szponar , [AUT.] Jakub Soja, [AUT.] Anna Oniszczuk. Antioxidants 2023 T. 12 Nr 6 s. 1253, DOI: 10.3390/antiox12061253
17. Fresh chokeberry (Aronia melanocarpa) fruits as valuable additive in extruded snack pellets: selected nutritional and physiochemical properties
artykuł [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Maciej Bąkowski, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Jarosław Mołdoch , [AUT.] Iwona Kowalska . Plants-Basel 2023 T. 12 Nr 18 s. 3276, DOI: 10.3390/plants12183276
18. Analysis of the extrusion-cooking process and selected physical properties of snack pellets with the addition of fresh kale
artykuł [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Karol Kupryaniuk, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Marek Gancarz , [AUT.] Mateusz Stasiak , [AUT.] Kamila Kasprzak-Drozd . International Agrophysics 2023 T. 37 Nr 3 s. 353-364, DOI: 10.31545/intagr/168434
20. Parametry tarcia mydeł z dodatkiem rozdrobnionych łupin orzechów laskowych
inne publikacje [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Monika Wójcik, [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Patrycja Łusiak, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Kazimierz Zawiślak. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 12-12
21. Wykorzystanie wytłoków jabłkowych i marchwiowych w produkcji wzbogaconych mydeł
inne publikacje [AUT.] Patrycja Łusiak, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 64-64
22. Otrzymywanie i charakterystyka sproszkowanych wytłoków gruszkowych
inne publikacje [AUT.] Anna Krajewska , [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki , [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Andrzej Krzykowski. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 16-16
23. Właściwości fizyczne i przeciwutleniające innowacyjnego pieczywa bezglutenowego z dodatkiem kwiatostanu konopi
inne publikacje [AUT.] Anna Pecyna, [AUT.] Agnieszka Buczaj, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Zbigniew Kobus. W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 21-21
24. Badania pilotażowe nad zastosowaniem zimnej plazmy atmosferycznej do utrwalania pieczywa
inne publikacje [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Iwona Niedźwiedź, [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Magdalena Polak-Berecka, [AUT.] Joanna Pawłat . W: XXIII Ogólnopolska Konferencja Naukowa-"Postęp w Inżynierii Produkcji - Doniesienia Naukowe": Zamość 2023, Zamość 2023 2023, s. 56-56
25. Common wheat pasta enriched with ultrafine ground oat husk: physicochemical and sensory properties
artykuł [AUT.] Beata Biernacka, [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki , [AUT.] Renata Nowak , [AUT.] Wioleta Pietrzak . MOLECULES 2023 T. 28 Nr 20 s. 7197, DOI: 10.3390/molecules28207197
26. Dried under different conditions and powdered red cabbage pomace: granulometric distribution and color changes
inne publikacje [AUT.] Anna Krajewska , [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT. KOR.] Renata Różyło. W: 14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts., Polska Akademia Nauk, Lublin 2023 2023, s. 121, 978-83-89969-82-8
27. Possibility of water saving in processing of snack pellets by the application of fresh lucerne sprouts: selected aspects and nutritional characteristics
artykuł [AUT.] Maciej Combrzyński, [AUT.] Agnieszka Wójtowicz, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Tomasz Oniszczuk, [AUT.] Marcin Mitrus, [AUT.] Jakub Soja, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Karolina Wojtunik-Kulesza , [AUT.] Kamila Kasprzak-Drozd , [AUT.] Anna Oniszczuk. Journal of Ecological Engineering 2023 T. 24 Nr 12 s. 130-142, DOI: 10.12911/22998993/173009
28. Impact of watermelon seed four on the physical, chemical, and sensory properties of low-carbohydrate, high-protein bread
artykuł [AUT.] Monika Wójcik, [AUT.] Agata Bieńczak , [AUT.] Paweł Woźniak , [AUT. KOR.] Renata Różyło. Processes 2023 T. 11 Nr 12 s. 3282, DOI: 10.3390/pr11123282
Elementów na stronie: