2019

2. Aktywizacja społeczności lokalnych w działaniach na rzecz środowiska
rozdział z monografii [AUT.] Anna Szymanowska, [AUT.] Anna Goliszek, [AUT.] Anna Iwanicka, [AUT.] Agnieszka izabela Baruk. W: Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej / redakcja naukowa Tomasz M. Gruszecki, Andrzej Junkuszew., Lublin 2019 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 249-259, 978-83-7259-304-7

2018

2017

2016

2015

2014

14. Walory odżywcze i prozdrowotnej jagnięciny w opiniach nabywców finalnych
inne publikacje [AUT.] Tomasz Gruszecki, [AUT.] Agnieszka izabela Baruk, [AUT.] Anna Iwanicka, [AUT.] Anna Szymanowska. W: LXXIX Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego : Systemy produkcji zwierzęcej w XXI wieku, 15-17 września 2014, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach, [Siedlce] 2014

2013

18. Analysis of findings on Polish consumer's expectations of some marketing communication stimuli in relation to lamb meat
inne publikacje [AUT.] Agnieszka izabela Baruk, [AUT.] Anna Iwanicka, [AUT.] Anna Goliszek, [AUT.] Tomasz Gruszecki, [AUT.] Anna Szymanowska. W: 11th World Conference on Animal Production. Proceedings, [b.m.] 2013, s. 333-333

2012

26. Opakowanie jako istotny element jakości rynkowej produktu mleczarskiego
rozdział z monografii [AUT.] Anna Iwanicka. , Warszawa 2012 s. 385-394, 978-83-7378-712-4

2011

29. Regional and traditional products as a chance for polish agriculture
inne publikacje [AUT.] Anna Iwanicka. W: Eco-management for sustainable regional development / edited by Ewa Bojar, Toruń 2011, s. 283-302, 978-83-7285-626-5
Elementów na stronie: