2024

2. Quality and functional properties of bread containing the addition of probiotically fermented Cicer arietinum
artykuł [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT. KOR.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Krzysztof Przygoński , [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Agata Blicharz-Kania. FOOD CHEMISTRY 2024 T. 448 s. 139117, DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.139117

2023

3. Comparative study of antioxidant, antiglycation and chemoprotective potential of beetroot juice powder formulations with functional carriers
artykuł [AUT.] Brzezowska Jessica , [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Turkiewicz Igor Piotr , [AUT. KOR.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka , [AUT.] Wojdyło Aneta , [AUT.] Michalska-Ciechanowska Anna . Food Bioscience 2023 T. 55 s. 103049, DOI: 10.1016/j.fbio.2023.103049
4. Influence of legume-derived proteins with varying solubility on the direct expansion of corn starch during twin-screw extrusion processing
artykuł [AUT.] Brean Downs , [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Jana K. Richter , [AUT.] Tomasz Krajka , [AUT.] Marina Ikuse , [AUT.] Joshua B. Bernin , [AUT.] Girish M. Ganjyal . JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2023 T. 88 Nr 10 s. 4169-4179, DOI: 10.1111/1750-3841.16730

2022

2021

2020

14. Processed fruiting bodies of Lentinus edodes as a source of biologically active polysaccharides
artykuł [AUT. KOR.] Marta Ziaja-Sołtys , [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Jakub Nowak , [AUT.] Jolanta Topolska , [AUT. KOR.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Andrzej Kuczumow , [AUT.] Anna Bogucka-Kocka . Applied Sciences-Basel 2020 T. 10 Nr 2 s. 470, DOI: 10.3390/app10020470
16. Possibility of using fermented curly kale juice to manufacture feta-type cheese
artykuł [AUT.] Magdalena Michalak, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Maciej Nastaj, [AUT.] Konrad Terpiłowski , [AUT.] Tomasz Skrzypek , [AUT.] Adam Waśko, [AUT. KOR.] Magdalena Polak-Berecka. Applied Sciences-Basel 2020 T. 10 Nr 11 s. 4020, DOI: 10.3390/app10114020

2019

2018

Elementów na stronie: