7.
Wpływ dodatku ciecierzycy w żywieniu kurcząt brojlerów na parametry mechaniczne ścięgien
inne publikacje
[AUT.] Michał Świetlicki, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Ewa Tomaszewska, [AUT.] Izabela Świetlicka, [AUT.]
Piotr Dobrowolski
,
[AUT.] Jarosław Tatarczak.
W: Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum: Materiały kongresowe - XV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Lublin 22-24 września 2016, Lublin 2016, s. 32, 978-83-940360-2-7
8.
Relationship between placental lactogen, mammary blood flow and thermal changes in periparturient ewes
inne publikacje
[AUT.] Ryszard Bobowiec, [AUT.] Andrzej Milczak, [AUT.] Jarosław Tatarczak, [AUT.] Urszula Kosior-Korzecka, [AUT.] Marta Wójcik, [AUT.] Monika Greguła-Kania, [AUT.] Joanna Wessely-Szponder.
W: Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum: Materiały kongresowe - XV Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Lublin 22-24 września 2016, Lublin 2016, s. 88, 978-83-940360-2-7
14.
Analiza wydzielania masy ziarna owsa w rotacyjnym urządzeniu czyszczącym
inne publikacje
[AUT.] Zbigniew Krzysiak, [AUT.] Waldemar Samociuk, [AUT.] Grzegorz Bartnik, [AUT.]
Sławomir Wierzbicki
,
[AUT.]
Leszek Krzywonos
,
[AUT.] Anna Skic, [AUT.] Jarosław Tatarczak, [AUT.] Piotr Brodzki, [AUT.]
Grzegorz Kalita
.
W: XIX Międzynarodowa Szkoła Komputerowego Wspomagania Projektowania, Wytwarzania i Eksploatacji, Jurata, 11-15 maja 2015. T. 1, Warszawa 2015, s. 461-468, 978-83-7938-066-4
24.
Wpływ rodzaju surowca i parametrów roboczych nowej konstrukcji granulatora na odporność na ściskanie peletów
inne publikacje
[AUT.] Janusz Zarajczyk, [AUT.] Józef Kowalczuk, [AUT.] Jarosław Tatarczak, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Zbigniew Krzysiak.
W: Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN, Lublin 2014, s. 97, 978-83-63761-40-0
|