2020

1. Nowe style konsumpcji
monografia [RED.] Aleksandra Badora, [AUT.] Krzysztof Kud , [AUT.] Magdalena Celińska , [AUT.] Oliwia Drążek , [AUT.] Emilia Klimkiewicz , [AUT.] Dorota Majewska , [AUT.] Anna Pasek , [AUT.] Agnieszka Snopek . Warszawa 2020 2020, Difin, 978-83-66491-08-3

2019

2. Produkty nowej generacji: wybrane zagadnienia
monografia [RED.] Aleksandra Badora, [RED.] Leszek Woźniak . Warszawa, 2019 2019, Difin, 978-83-8085-920-3
3. Napoje energetyzujące
rozdział z monografii [AUT.] Julia Szyłkajtis , [RED.] Aleksandra Badora. W: Produkty nowej generacji: wybrane zagadnienia, Warszawa, 2019 2019, Difin s. 51-70, 978-83-8085-920-3
4. Kosmetyki
rozdział z monografii [AUT.] Marta Szulc , [RED.] Aleksandra Badora. W: Produkty nowej generacji: wybrane zagadnienia, Warszawa, 2019 2019, Difin s. 15-50, 978-83-8085-920-3
5. Papierosy konwencjonalne nowej generacji
rozdział z monografii [AUT.] Julia Szyłkajtis , [RED.] Aleksandra Badora. W: Produkty nowej generacji: wybrane zagadnienia, Warszawa, 2019 2019, Difin s. 75-97, 978-83-8085-920-3
6. Bioprodukty zielarskie w suplementach diety
rozdział z monografii [AUT.] Katarzyna Mrozowska , [RED.] Aleksandra Badora. W: Produkty nowej generacji: wybrane zagadnienia, Warszawa, 2019 2019, Difin s. 98-133, 978-83-8085-920-3
7. Kwasy omega i ich suplementacja
rozdział z monografii [AUT.] Joanna Szafranek , [RED.] Aleksandra Badora. W: Produkty nowej generacji: wybrane zagadnienia, Warszawa, 2019 2019, Difin, 978-83-8085-920-3
8. Akryloamid i WWA w żywności
rozdział z monografii [AUT.] Monika Flis , [RED.] Aleksandra Badora. W: Produkty nowej generacji: wybrane zagadnienia, Warszawa, 2019 2019, Difin s. 177-214, 978-83-8085-920-3
Elementów na stronie: