2018

1. Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych na rynku ukraińskim w porównaniu do serów krajowych
rozdział z monografii [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Anna Litwińczuk, [AUT.] Aneta Brodziak. W: Wybrane problemy jakości żywności redaktorzy/ Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński, Radom 2018 2018, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu s. 185-194, 978-83-7351-855-1
2. Wstępne wyniki badań wartości rzeźnej i jakości mięsa tuczników rasy puławskiej
rozdział z monografii [AUT.] Anna Litwińczuk, [AUT.] Piotr Domaradzki, [AUT.] Marek Babicz, [AUT.] Michał Prasow, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Marcin Hałabis. W: Wybrane problemy jakości żywności redaktorzy/ Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński, Radom 2018 2018, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu s. 165-174, 978-83-7351-855-1
Elementów na stronie: