2022

1. Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska
monografia [RED.] Beata Mydłowska . Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo DiG, 978-83-286-0208-3
2. Zastosowanie wybranych produktów mlecznych w dietetyce
rozdział z monografii [AUT.] Joanna Wajs, [AUT.] Karolina Król , [AUT.] Aneta Brodziak. W: Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska, Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo DiG s. 89-102, 978-83-286-0208-3
3. Znaczenie białek serwatkowych w dietetyce i kosmetologii
rozdział z monografii [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Barbara Topyła. W: Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska, Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo DiG s. 173-192, 978-83-286-0208-3
4. Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Miód, wosk i kit pszczeli
rozdział z monografii [AUT.] Barbara Topyła, [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król. W: Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska, Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo DiG s. 193-208, 978-83-286-0208-3
5. Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Mleczko pszczele, pyłek kwiatowy i jad pszczeli
rozdział z monografii [AUT.] Barbara Topyła, [AUT.] Marek Kowalczyk, [AUT.] Monika Kędzierska-Matysek. W: Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska, Warszawa 2022 2022, Wydawnictwo DiG s. 209-220, 978-83-286-0208-3
Elementów na stronie: