2023

1. Survey of young consumer’s attitudes using food sharing attitudes and behaviors model
artykuł [AUT.] Małgorzata Wiśniewska , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. British Food Journal 2023 T. 125 Nr 1 s. 242-261, DOI: 10.1108/BFJ-09-2021-1025
2. Being a product consumer during the COVID-19 pandemic: profile of the Polish consumer in the organic dairy market
artykuł [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis, [AUT.] Magdalena Śmiglak-Krajewska . British Food Journal 2023 T. 125 Nr 7 s. 2350-2367, DOI: 10.1108/BFJ-04-2022-0384
3. Determinants of Polish young adults' attitudes toward food safety
artykuł [AUT.] Eugenia Czernyszewicz. British Food Journal 2023 T. 125 Nr 9 s. 3389-3403, DOI: 10.1108/BFJ-11-2022-0948

2019

4. Selected quality traits of table eggs depending on storage time and temperature
artykuł [AUT.] Antoni Brodacki, [AUT.] Justyna Batkowska, [AUT.] Kamil Drabik, [AUT.] Patrycja Chabroszewska, [AUT.] Przemysław Łuczkiewicz . British Food Journal 2019 T. 121 Nr 9 s. 2016-2026, DOI: 10.1108/BFJ-10-2018-0688
5. Assessment of nutritional behavior of Polish pupils and students
artykuł [AUT.] Anna Mazurek-Kusiak, [AUT. KOR.] Agata Kobyłka, [AUT.] Bogusław Sawicki. British Food Journal 2019 T. 121 s. 2296-2308, DOI: 10.1108/BFJ-10-2018-0656
6. The assessment of food safety culture in small franchise restaurant in Poland
artykuł [AUT.] Małgorzata Wiśniewska , [AUT.] Eugenia Czernyszewicz, [AUT.] Anna Kałuża . British Food Journal 2019 T. 121 s. 2365-2378, DOI: 10.1108/BFJ-03-2019-0152
7. Organic milk supply in Poland: market and policy developments
artykuł [AUT.] Maria Zuba-Ciszewska , [AUT.] Aleksandra Kowalska , [AUT.] Louise Manning , [AUT.] Aneta Brodziak. British Food Journal 2019 T. 121 Nr 12 s. 3396-3412, DOI: 10.1108/BFJ-11-2018-0750

2018

8. Traditional and regional food as seen by consumers - research results: the case of Poland
artykuł [AUT.] Anetta Barska , [AUT.] Julia Wojciechowska-Solis. British Food Journal 2018 T. 120 Nr 9 s. 1994-2004, DOI: 10.1108/BFJ-01-2018-0054
9. The content of selected nutrients and minerals in some cultivars of Cucurbita maxima
artykuł [AUT.] Anna Czech, [AUT. KOR.] Anna Stępniowska, [AUT.] Dariusz Wiącek , [AUT.] Agnieszka Sujak, [AUT.] Eugeniusz Grela. British Food Journal 2018 T. 120 Nr 10 s. 2261-2269, DOI: 10.1108/BFJ-10-2017-0599

2017

2016

2015

Elementów na stronie: