2018

1. Zawartość białka w różnych rodzajach serów dostępnych na rynku
artykuł [AUT.] Aneta Brodziak, [AUT.] Jolanta Król, [AUT.] Małgorzata Ryszkowska-Siwko. Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 2018 Nr 104 s. 25-35, DOI: 10.26408/104.03

2014

2. Wykorzystanie metody QIM do oceny świeżości pstrąga tęczowego (Oncorhynchus mykiss walb.) przechowywanego w warunkach chłodniczych.
artykuł [AUT.] Anna Litwińczuk, [AUT.] Piotr Skałecki, [AUT.] Mariusz Florek, [AUT.] Agnieszka Staszowska , [AUT.] Agnieszka Kaliniak-Dziura, [AUT.] Agnieszka Zaborska . Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 2014 Nr 86 s. 250-255
1
Elementów na stronie: