2018

2015

3. Alternatywne mleko? Mleko jaka!
artykuł [AUT.] Olga Tomczyk , [AUT.] Bartosz Sołowiej. Przegląd Mleczarski 2015 Nr 3 s. 24-27
4. Laktoza i jej pochodne
artykuł [AUT.] Aleksandra Ciołkowska. Przegląd Mleczarski 2015 Nr 3 s. 32-36

2014

5. Transgeniczne mleko
artykuł [AUT.] Ewelina Ożga , [AUT.] Bartosz Sołowiej. Przegląd Mleczarski 2014 Nr 1 s. 23-30

2013

7. Hydrokoloidowe systemy żelujące, kształtujące strukturę produktów mlecznych
artykuł [AUT.] Joanna Denesiuk , [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Agnieszka Dylewska , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2013 Nr 5 s. 3-6
8. Prebiotyki wykorzystywane w mleczarstwie
artykuł [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2013 Nr 5 s. 7-12
9. Lody jogurtowe
artykuł [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2013 Nr 7 s. 2-4

2012

10. Porównanie właściwości fizykochemicznych jogurtów handlowych
artykuł [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2012 Nr 1 s. 22-26
13. Jakość mikrobiologiczna produktów z mleka surowego
artykuł [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2012 Nr 9 s. 30-34
14. Galaktomannany - właściwości i zastosowanie w mleczarstwie
artykuł [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2012 Nr 10 s. 4-8
16. Stymulowanie wzrostu bakterii fermentacji mlekowej przez białka mleka
artykuł [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2012 Nr 12 s. 10-13

2011

19. Produkcja, właściwości i przetwórstwo mleka ekologicznego
artykuł [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Ewa Solarska. Przegląd Mleczarski 2011 Nr 1 s. 4-7
20. Użycie modyfikowanych białek serwatkowych w produkcji jogurtów
artykuł [AUT.] Agnieszka Dylewska , [AUT.] Stanisław Mleko. Przegląd Mleczarski 2011 Nr 2 s. 8-10
23. Karagen - budowa, właściwości i zastosowanie w mleczarstwie
artykuł [AUT.] Justyna Kozioł , [AUT.] Waldemar Gustaw. Przegląd Mleczarski 2011 Nr 6 s. 23-27
25. Bioaktywne białka serwatkowe
artykuł [AUT.] Waldemar Gustaw, [AUT.] Justyna Kozioł . Przegląd Mleczarski 2011 Nr 12 s. 8-12

2008

2007

2006

2004

Elementów na stronie: