2018

1. Impact of heat treatment on the hardness and content of anti-nutritious substances in soybeanseeds
artykuł [AUT. KOR.] Paweł Sobczak, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Marian Panasiewicz, [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Sławomir Kocira, [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak . Carpathian Journal of Food Science and Technology 2018 T. 10 Nr 5 s. 46-52
2. Preferences of the consumers of cold meat market in lights of a survey research in the region of Lublin
artykuł [AUT.] Agnieszka Dudziak, [AUT.] Grzegorz Zając, [AUT.] Andrzej Kuranc, [AUT.] Tomasz Słowik, [AUT. KOR.] Monika Stoma, [AUT.] Joanna Szyszlak-Bargłowicz. Carpathian Journal of Food Science and Technology 2018 T. 10 Nr 5 s. 106-116
3. The influence of advertisings on consumer’s decisions on the example of diary products
artykuł [AUT. KOR.] Monika Stoma, [AUT.] Agnieszka Dudziak, [AUT.] Anna Rodzeń, [AUT.] Grzegorz Zając, [AUT.] Joanna Szyszlak-Bargłowicz, [AUT.] Tomasz Słowik, [AUT.] Andrzej Kuranc. Carpathian Journal of Food Science and Technology 2018 T. 10 Nr 5 s. 34-45
4. Investigation of pelleting process of hemp waste with potato pulp
artykuł [AUT. KOR.] Sławomir Obidziński , [AUT.] Magdalena Dołżyńska , [AUT.] Małgorzata Kowczyk-Sadowy , [AUT.] Jolanta Piekut , [AUT.] Szymon Czerniawski , [AUT. KOR.] Paweł Sobczak. Carpathian Journal of Food Science and Technology 2018
1
Elementów na stronie: