2019

1. Lactic acid fermentation of edible mushrooms: tradition, technology, current state of research: A review
artykuł [AUT. KOR.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Waldemar Gustaw. COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 2019 T. 18 Nr 3 s. 655-669, DOI: 10.1111/1541-4337.12425

2011

2. Nutritional value and technological suitability of milk from various animal species used for dairy production
artykuł [AUT.] Joanna Barłowska, [AUT.] Magdalena Szwajkowska , [AUT.] Zygmunt Litwińczuk, [AUT.] Jolanta Król. COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 2011 T. 10 s. 291-302, DOI: 10.1111/j.1541-4337.2011.00163.x
1
Elementów na stronie: