2020

1. Phytocomponents and evaluation of acetylcholinesterase inhibition by Ginkgo biloba L. leaves extract depending on vegetation period
artykuł [AUT.] Joanna Kobus-Cisowska , [AUT. KOR.] Marcin Dziedziński , [AUT.] Oskar Szczepaniak , [AUT.] Weronika Klusek , [AUT.] Dominik Kmiecik , [AUT.] Marta Ligaj , [AUT.] Telichowska Aleksandra , [AUT.] Szymon Byczkiewicz , [AUT.] Piotr Szulc , [AUT.] Dominik Szwajgier. CyTA-Journal of Food 2020 T. 18 Nr 1 s. 606-615, DOI: 10.1080/19476337.2020.1804462

2019

3. Effect of Moldavian dragonhead (Dracocephalum moldavica L.) leaves on the baking properties of wheat flour and quality of bread
artykuł [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Grażyna Cacak-Pietrzak , [AUT.] Urszula Gawlik, [AUT.] Alicja Sułek , [AUT.] Sławomir Kocira, [AUT.] Beata Biernacka. CyTA-Journal of Food 2019 T. 17 Nr 1 s. 536-543, DOI: 10.1080/19476337.2019.1609587
4. Gluten-free crispbread with freeze-dried blackberry: quality and mineral composition
artykuł [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Monika Wójcik, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Dariusz Dziki. CyTA-Journal of Food 2019 T. 17 Nr 1 s. 841-849, DOI: 10.1080/19476337.2019.1660725
6. Modeling of rheological properties of cloudy apple juice using master curve
artykuł [AUT. KOR.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Rafał Nadulski, [AUT.] Kamil Wilczyński, [AUT.] Agnieszka Starek-Wójcicka, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Leszek Rydzak, [AUT.] Dariusz Andrejko. CyTA-Journal of Food 2019 T. 17 Nr 1 s. 648-655, DOI: 10.1080/19476337.2019.1630484

2018

7. Antioxidant effect of sage (Salvia officinalis L.) extract on turkey meatballs packed in cold modified atmosphere
artykuł [AUT. KOR.] Magdalena Gantner, [AUT.] Marta Brodowska , [AUT.] Elżbieta Górska-Horczyczak , [AUT.] Iwona Wojtasik-Kalinowska , [AUT.] Agnieszka Najda, [AUT.] Ewelina Pogorzelska , [AUT.] Jolanta Godziszewska . CyTA-Journal of Food 2018 T. 16 Nr 1 s. 628-636, DOI: 10.1080/19476337.2018.1426632

2017

8. Study on the physical and antioxidant properties of gluten-free bread with brown algae
artykuł [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Waleed Hameed Hassoon , [AUT.] Urszula Gawlik, [AUT.] Monika Wójcik, [AUT.] Dariusz Dziki. CyTA-Journal of Food 2017 T. 15 Nr 2 s. 196-203, DOI: 10.1080/19476337.2016.1236839
9. Evaluation of interactions between coffee and cardamom, their type, and strength in relation to interactions in a model system
artykuł [AUT. KOR.] Agata Durak-Dados , [AUT.] Urszula Gawlik, [AUT.] Iwona Kowalska . CyTA-Journal of Food 2017 T. 15 Nr 2 s. 266-276, DOI: 10.1080/19476337.2016.1247298
10. Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB
artykuł [AUT. KOR.] Paulina Kęska, [AUT.] Joanna Stadnik. CyTA-Journal of Food 2017 T. 15 Nr 3 s. 374-381, DOI: 10.1080/19476337.2016.1271828
Elementów na stronie: