Rodzaj publikacji:
*
Rodzaj publikacji
artykuł
monografia
rozdział z monografii
inne publikacje
Rok od:
*
Rok do:
*
Filtruj
2024
1.
Influence of apple pomace on the oxidation status, fatty acidcontent, colour stability and microbiological profile of baked meat products
artykuł
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT. KOR.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Joanna Stadnik
, [AUT.]
Maciej Ireneusz Kluz ,
[AUT.]
Miroslava Kačániová ,
[AUT.]
Natália Čmiková ,
[AUT.]
Elżbieta Solska
, [AUT.]
Katarzyna Mazurek .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2024 T. 59 Nr 3 s. 1591-1604, DOI: 10.1111/ijfs.16908
2023
2.
Impact of elicitation and drying methods on biological activities of lovage essential oil
artykuł
[AUT.]
Urszula Złotek
, [AUT.]
Anna Jakubczyk
, [AUT.]
Kamila Rybczyńska-Tkaczyk
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2023 T. 58 Nr 7 s. 3648-3657, DOI: 10.1111/ijfs.16464
2022
3.
High-pressure processing at increased temperatures provides enhanced removal of indigenous microbial contamination in beet/carrot juice without damaging the bioactive components
artykuł
[AUT. KOR.]
Dominik Szwajgier
, [AUT.]
Ewa Baranowska-Wójcik
, [AUT.]
Bożena Sosnowska
, [AUT.]
Wirginia Kukuła-Koch
, [AUT.]
Roman Paduch ,
[AUT.]
Barbara Sokołowska ,
[AUT.]
Adam Waśko
, [AUT.]
Ewa Solarska
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2022 T. 57 Nr 1 s. 276-289, DOI: 10.1111/ijfs.15416
4.
Most promising alternative protein sources possible to use in sports nutrition - a review
artykuł
[AUT.]
Adam Grdeń
, [AUT. KOR.]
Bartosz Sołowiej
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2022 T. 57 Nr 6 s. 3343-3351, DOI: 10.1111/ijfs.15742
5.
Fortification of low-nitrite canned pork with willow herb (Epilobium angustifolium L.)
artykuł
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT. KOR.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Monika Trząskowska .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2022 T. 57 Nr 7 s. 4194-4210, DOI: 10.1111/ijfs.15739
2021
6.
Effect of commercial processing on polyphenols and antioxidant activity of buckwheat seeds
artykuł
[AUT.]
Joanna Klepacka ,
[AUT. KOR.]
Agnieszka Najda
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021 T. 56 Nr 2 s. 661-670, DOI: 10.1111/ijfs.14714
7.
The influence of the carrier addition and spray drying temperatures on physicochemical properties of microencapsulated carrot juice powder
artykuł
[AUT. KOR.]
Emilia Janiszewska-Turak ,
[AUT.]
Paulina Bąk ,
[AUT.]
Andrzej Krzykowski
, [AUT.]
Dorota Witrowa-Rajchert .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021 T. 56 Nr 6 s. 2768-2779, DOI: 10.1111/ijfs.14908
8.
Strategies to improve the nutritional value of meat products: incorporation of bioactive compounds, reduction or elimination of harmful components and alternative technologies
artykuł
[AUT. KOR.]
Małgorzata Karwowska
, [AUT.]
Joanna Stadnik
, [AUT.]
Dariusz Stasiak
, [AUT. KOR.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Jose Manuel Lorenzo .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021 T. 56 Nr 12 s. 6142-6156, DOI: 10.1111/ijfs.15060
9.
Effect of in vitro gastro-pancreatic digestion on antioxidant activity of low-molecular-weight (<3.5 kDa) peptides from dry-cured pork loins with probiotic strains of LAB
artykuł
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Joanna Stadnik
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021 T. 56 Nr 12 s. 6268-6278, DOI: 10.1111/ijfs.15066
10.
Novel strategies towards increasing the nutritional value of meat products: [Editorial]
inne publikacje
[AUT. KOR.]
Małgorzata Karwowska
.
11.
Effect of nitrate reduction and storage time on the antioxidative properties, biogenic amines and amino acid profile of dry fermented loins
artykuł
[AUT. KOR.]
Małgorzata Karwowska
, [AUT.]
Anna Kononiuk
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021 T. 56 Nr 12 s. 6225-6235, DOI: 10.1111/ijfs.15373
12.
Consumption of processed red meat and its impact on human health: A review
artykuł
[AUT.]
Justyna Libera
, [AUT. KOR.]
Katarzyna Iłowiecka ,
[AUT.]
Dariusz Stasiak
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021 T. 56 Nr 12 s. 6115-6123, DOI: 10.1111/ijfs.15270
13.
Technological properties and selected safety aspects of different cuts of organic and conventional pork
artykuł
[AUT.]
Agnieszka Latoch
, [AUT. KOR.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Popek Stanisław ,
[AUT.]
Sascha Rohn ,
[AUT. KOR.]
Michał Halagarda .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021 T. 56 Nr 12 s. 6192-6203, DOI: 10.1111/ijfs.15217
2020
14.
Physico‐chemical and proteolytic changes during cold storage of dry‐cured pork loins with probiotic strains of LAB
artykuł
[AUT.]
Paulina Kęska
, [AUT.]
Joanna Stadnik
, [AUT. KOR.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Katarzyna Neffe-Skocińska .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020 T. 55 Nr 3 s. 1069-1079, DOI: 10.1111/ijfs.14252
15.
Potentially bioaccessible phenolics, antioxidant capacities and the colour of carrot, pumpkin and apple powders - effect of drying temperature and sample structure
artykuł
[AUT.]
Justyna Bochnak-Niedźwiecka
, [AUT. KOR.]
Michał Świeca
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020 T. 55 Nr 1 s. 136-145, DOI: 10.1111/ijfs.14270
16.
Phytochemical profile of Silybum marianum (L.) Gaertn. and Graminis rhizoma and its influence on the bioactivity and shelf life of industrially produced pâté
artykuł
[AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT. KOR.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Małgorzata Materska
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020 T. 55 Nr 4 s. 1586-1598, DOI: 10.1111/ijfs.14385
17.
Effect of different fibres on texture, rheological and sensory properties of acid casein processed cheese sauces
artykuł
[AUT.]
Jagoda Szafrańska
, [AUT. KOR.]
Bartosz Sołowiej
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020 T. 55 Nr 5 s. 1971-1979, DOI: 10.1111/ijfs.14485
18.
The effect of native and polymerised whey protein isolate addition on surface and microstructural properties of processed cheeses and their meltability determined by Turbiscan
artykuł
[AUT. KOR.]
Maciej Nastaj
, [AUT.]
Konrad Terpiłowski ,
[AUT. KOR.]
Bartosz Sołowiej
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020 T. 55 Nr 5 s. 2179-2187, DOI: 10.1111/ijfs.14471
19.
Application of vegetable concentrates and powders in coloured pasta production
artykuł
[AUT.]
Aldona Sobota
, [AUT. KOR.]
Anna Wirkijowska
, [AUT.]
Piotr Zarzycki
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020 T. 55 Nr 6 s. 2677-2687, DOI: 10.1111/ijfs.14521
20.
Effect of basil leaves and wheat bran water extracts on enzymatic browning of shredded storage iceberg lettuce
artykuł
[AUT.]
Małgorzata Sierocka
, [AUT.]
Urszula Złotek
, [AUT. KOR.]
Michał Świeca
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2020 T. 55 Nr 3 s. 1318-1325, DOI: 10.1111/ijfs.14406
2019
21.
The influence of sonication time on the biogenic amines formation as a critical point in uncured dry-fermented beef manufacturing
artykuł
[AUT. KOR.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Dariusz Stasiak
, [AUT.]
Joanna Stadnik
, [AUT.]
Karolina Ferysiuk
, [AUT.]
Anna Kononiuk
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2019 T. 54 Nr 1 s. 75-83, DOI: 10.1111/ijfs.13906
22.
Influence of physiological and chemical factors on the absorption of bioactive peptides
artykuł
[AUT.]
Monika Karaś
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2019 T. 54 Nr 5 s. 1486-1496, DOI: 10.1111/ijfs.14054
23.
Impact of processing on polysaccharides obtained from button mushroom (Agaricus bisporus)
artykuł
[AUT. KOR.]
Wojciech Radzki
, [AUT.]
Marta Ziaja-Sołtys ,
[AUT.]
Jakub Nowak ,
[AUT.]
Jolanta Topolska ,
[AUT.]
Anna Bogucka-Kocka ,
[AUT.]
Aneta Sławińska
, [AUT.]
Monika Michalak-Majewska
, [AUT.]
Ewa Jabłońska-Ryś
, [AUT.]
Andrzej Kuczumow .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2019 T. 54 Nr 4 s. 1405-1412, DOI: 10.1111/ijfs.14084
24.
Novel method of zinc ions supplementing with fermented and unfermented ice cream with using PEF
artykuł
[AUT.]
Urszula Pankiewicz
, [AUT. KOR.]
Małgorzata Góral-Kowalczyk
, [AUT.]
Katarzyna Kozłowicz
, [AUT.]
Dariusz Góral
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2019 T. 54 Nr 6 s. 2035-2044, DOI: 10.1111/ijfs.14103
25.
Effects of probiotic L. plantarum 299v on consumer quality, accumulation of phenolics, antioxidant capacity and biochemical changes in legume sprouts
artykuł
[AUT.]
Urszula Złotek
, [AUT. KOR.]
Michał Świeca
, [AUT.]
Julita Reguła ,
[AUT.]
Anna Jakubczyk
, [AUT.]
Małgorzata Sierocka
, [AUT.]
Urszula Gawlik
, [AUT.]
Ireneusz Kapusta .
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2019 T. 54 Nr 7 s. 2437-2446, DOI: 10.1111/ijfs.14158
26.
Low concentration short time ozonation of rapeseed seeds reduces the stability of the oil and content of some antioxidant components
artykuł
[AUT.]
Izabella Jackowska
, [AUT.]
Monika Bojanowska
, [AUT.]
Monika Staszowska-Karkut
, [AUT. KOR.]
Monika Sachadyn-Król
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2019 T. 54 Nr 12 s. 3175-3184, DOI: 10.1111/ijfs.14251
2018
27.
Antifungal resistance and physicochemical attributes of apricots coated with potassium sorbate-added carboxymethyl cellulose-based emulsion
artykuł
[AUT. KOR.]
Dariusz Kowalczyk
, [AUT.]
Monika Kordowska-Wiater
, [AUT.]
Urszula Złotek
, [AUT.]
Tomasz Skrzypek
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2018 T. 53 Nr 3 s. 728-734, DOI: 10.1111/ijfs.13648
28.
Addition of acid whey improves organic dry-fermented sausage without nitrite production and its nutritional value
artykuł
[AUT. KOR.]
Małgorzata Karwowska
, [AUT.]
Anna Kononiuk
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2018 T. 53 Nr 1 s. 246-253, DOI: 10.1111/ijfs.13580
29.
Pomegranate seed powder as a functional component of gluten‐free bread (Physical, sensorial and antioxidant evaluation)
artykuł
[AUT.]
Hayat Bourekoua ,
[AUT. KOR.]
Renata Różyło
, [AUT.]
Urszula Gawlik
, [AUT.]
Leila Benatallah ,
[AUT.]
Mohammed Nasereddine Zidoune ,
[AUT.]
Dariusz Dziki
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2018 T. 53 Nr 8 s. 1906-1913, DOI: 10.1111/ijfs.13777
30.
Identification of antioxidant and anti‐inflammatory peptides obtained by simulated gastrointestinal digestion of three edible insects species (Gryllodes sigillatus, Tenebrio molitor, Schistocerca gragaria)
artykuł
[AUT. KOR.]
Ewelina Zielińska ,
[AUT.]
Barbara Baraniak
, [AUT.]
Monika Karaś
.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2018 T. 53 Nr 11 s. 2542-2551, DOI: 10.1111/ijfs.13848
1
2
Elementów na stronie:
10
20
30
40
50