MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Novel strategies towards increasing the nutritional value of meat products: [Editorial]
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Inne
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Informacje:
*
2021 Vol. 56 Iss. 12
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
Szczegóły:
*
s. 6113-6114
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-07-30
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0