2019

1. The impact of drying of wild-growing mushrooms on the content and antioxidant capacity of water- Soluble Polysaccharides
artykuł [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Katarzyna Skrzypczak, [AUT.] Monika Michalak-Majewska. INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 2019 T. 21 Nr 4 s. 393-400, DOI: 10.1615/IntJMedMushrooms.2019030345

2017

2. Vitamin D2 stability during the refrigerated storage of ultraviolet B-treated cultivated culinary-medicinal mushrooms
artykuł [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Emilia Fornal , [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Ewa Parfieniuk . INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 2017 T. 19 Nr 3 s. 249-255, DOI: 10.1615/IntJMedMushrooms.v19.i3.70

2014

3. Antioxidant capacity and polyphenolic content of dried wild edible mushrooms from Poland
artykuł [AUT.] Wojciech Radzki, [AUT.] Aneta Sławińska, [AUT.] Ewa Jabłońska-Ryś, [AUT.] Waldemar Gustaw. INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 2014 T. 16 Nr 1 s. 65-75, DOI: 10.1615/IntJMedMushr.v16.i1.60
1
Elementów na stronie: