MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant capacity and polyphenolic content of dried wild edible mushrooms from Poland
Abstrakt
Autorzy
Wojciech Radzki
Aneta Sławińska
Ewa Jabłońska-Ryś
Waldemar Gustaw
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2014
DOI:
*
10.1615/IntJMedMushr.v16.i1.60
Tom / rocznik:
*
16
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
65-75
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,927
Liczba cytowań Scopus:
36
Liczba cytowań Web of Science:
36