5.
The influence of micronization on the properties of black cumin pressing waste material
artykuł
[AUT.] Renata Różyło, [AUT.]
Grzegorz Gładyszewski
,
[AUT.]
Dariusz Chocyk
,
[AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Michał Świeca, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.]
Klaudia Rząd
,
[AUT.]
Dariusz Karcz
,
[AUT.] Sławomir Gawłowski, [AUT.] Monika Wójcik, [AUT.] Urszula Gawlik-Dziki .
Materials 2024 T. 17 Nr 11 s. 2501, DOI: 10.3390/ma17112501
9.
Impact of drying process on grindability and physicochemical properties of celery
artykuł
[AUT.] Stanisław Rudy, [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Beata Biernacka, [AUT.] Renata Polak, [AUT.] Andrzej Krzykowski, [AUT.]
Anna Krajewska
,
[AUT. KOR.]
Renata Stanisławczyk
,
[AUT.]
Mariusz Rudy
,
[AUT.]
Jagoda Żurek
,
[AUT.]
Grzegorz Rudzki
.
Foods 2024 T. 13 Nr 16 s. 2585, DOI: 10.3390/foods13162585
26.
Examining the influence of ultrasounds and the addition of arrowroot on the physicochemical properties of ice cream
artykuł
[AUT. KOR.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT. KOR.] Marta Krajewska, [AUT.] Sybilla Nazarewicz, [AUT.]
Grzegorz Gładyszewski
,
[AUT.]
Dariusz Chocyk
,
[AUT.] Michał Świeca, [AUT. KOR.] Dariusz Dziki, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Stanisław Parafiniuk, [AUT.] Artur Przywara, [AUT.] Magdalena Kachel-Górecka.
Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 17 s. 9816, DOI: 10.3390/app13179816
|