5.
Examining the influence of ultrasounds and the addition of arrowroot on the physicochemical properties of ice cream
artykuł
[AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Marta Krajewska, [AUT.] Sybilla Nazarewicz, [AUT.]
Grzegorz Gładyszewski
,
[AUT.]
Dariusz Chocyk
,
[AUT.] Michał Świeca, [AUT.] Dariusz Dziki, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Stanisław Parafiniuk, [AUT.] Artur Przywara, [AUT.] Magdalena Kachel-Górecka.
Applied Sciences-Basel 2023 T. 13 Nr 17 s. 9816, DOI: 10.3390/app13179816
6.
Ocena możliwości wykorzystania błonnika jabłkowego do suplementacji makaronu
inne publikacje
[AUT.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT. KOR.] Dorota Teterycz, [AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT.] Agnieszka Sagan.
W: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu: XV Konferencja Naukowa z cyklu: Żywność XXI wieku. Kraków, 21–22 września 2023 r. Materiały konferencyjne. Opracowanie redakcyjne / Dorota Gałkowska, Emilia Bernaś, Kraków 2023 2023, s. 61, 978-83-962880-3-5
18.
Identyfikacja cukrów i związków fenolowych metodą gc-ms oraz pomiary spektroskopii ftir i dyfrakcji
rentgenowskiej proszków miodowych
inne publikacje
[AUT.] Katarzyna Kozłowicz, [AUT. KOR.] Renata Różyło, [AUT.] Bożena Gładyszewska, [AUT.] Arkadiusz Matwijczuk, [AUT.]
Grzegorz Gładyszewski
,
[AUT.]
Dariusz Chocyk
,
[AUT.]
Katarzyna Samborska
,
[AUT.]
Jolanta Piekut
,
[AUT.]
Marzena Smolewska
.
W: Rola Inżynierii Rolniczej i Inżynierii Środowiska w Rozwoju Rolnictwa Zrównoważonego. 50 lecie Wydziału Inżynierii Produkcji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 1970-2020., Lublin 2021 2021, s. 33-33
|