21.
Concentration levels of cadmium and lead in the raw and processed meat of Helix pomatia snails
artykuł
[AUT.] Monika Ziomek, [AUT. KOR.] Łukasz Drozd, [AUT.] Agnieszka Chałabis-Mazurek, [AUT.] Krzysztof Szkucik, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Jose Luis Valverde Piedra, [AUT.] Zbigniew Bełkot, [AUT.] Monika Maćkowiak-Dryka, [AUT.] Michał Gondek, [AUT.] Przemysław Knysz.
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2018 T. 21 Nr 3 s. 483-489, DOI: 10.24425/122623
24.
Results of the official examination of fish and fishery products in Poland in 2016-2017
inne publikacje
[AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Krzysztof Szkucik, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT. KOR.] Łukasz Drozd.
W: Hygiena Alimentorum: 39 International Scientific Conference under the auspices of Ministry of Agriculture and Rural Development of the Slovak Republic: Safety and quality of meat, eggs, fishery products and game meat = Hygiena Alimentorum: 39 Medziánarodná Vedecká Konferencia pod záštitou Ministerstva Pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky : Zdravotná Bezpecnost a Kvalita Hydinoveho Mása, Vajec, Produktov Rybolovu a Zveriny" / Zbornik Prednasok a Posterov zmedzinárodnej vedeckej konferencie 16.–18. mája 2018 Štrbské Pleso, Košicie 2018 2018, s. 333-336, 978-80-8077-580-3
|