2024

2023

2. Quality of raw cow's milk delivered to dairy in Eastern Poland
inne publikacje [AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Kudzaishe Adwell Mushati . , Štrbské Pleso 2023 2023

2022

2021

4. Occurrence of Listeria monocytogenes in artisanal cheeses from Poland and its identification by MALDI-TOF MS
artykuł [AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Michał Gondek, [AUT.] Dagmara Winiarczyk, [AUT.] Katarzyna Michalak, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Anna Piróg , [AUT.] Agata Policht , [AUT.] Monika Ziomek. Pathogens 2021 T. 10 Nr 6 s. 1-9, DOI: 10.3390/pathogens10060632
5. Występowanie listeria monocytogenes w żywności zwierzęcego pochodzenia
inne publikacje [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Monika Ziomek, [AUT.] Anna Piróg , [AUT.] Agata Policht . W: „Omnia Autem Animalia Sunt” : XVI Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Warszawa 26-27 listopada 2021, Warszawa 2021 2021, s. 135, 978-83-8237-043-0
6. Jakość mikrobiologiczna krewetek
inne publikacje [AUT.] K. Kulpa , [AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Agnieszka Chałabis-Mazurek, [AUT.] Monika Maćkowiak-Dryka, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz. W: „Omnia Autem Animalia Sunt” : XVI Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych, Warszawa 26-27 listopada 2021, Warszawa 2021 2021, s. 149, 978-83-8237-043-0
7. Porcine blood and liver as sporadic sources of Hepatitis E Virus (HEV) in the production chain of offal-derived foodstuffs in Poland
artykuł [AUT.] E. Bigoraj , [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Artur Rzeżutka . Food and Environmental Virology 2021 T. 13 Nr 3 s. 347-356, DOI: 10.1007/s12560-021-09475-z

2020

8. Effect of soybean meal substitution by raw chickpea seeds on thermal properties and fatty acid composition of subcutaneous fat tissue of broiler chickens
artykuł [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT. KOR.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Małgorzata Kwiecień, [AUT.] Mykola Zhyla , [AUT.] Sylwester Świątkiewicz , [AUT.] Anna Arczewska-Włosek , [AUT.] Ewa Tomaszewska. Animals 2020 T. 10 Nr 3 s. 1-12, DOI: 10.3390/ani10030533

2019

12. Porcine blood as sporadic source of foodborne hepatitis E virus for pork meat products: preliminary results
inne publikacje [AUT.] E. Bigoraj , [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Artur Rzeżutka . W: 13 th SafePork 2019, One health - Tear down interdisciplinary walls, 26-29 August 2019, Berlin, Germany, [Berlin] 2019 2019, s. 130, 978-3-000635-07-6
14. Wpływ stosowania jodoforowo-krzemianowego preparatu dezynfekcyjno-absorbującego na wyniki testów czynnościowych wątroby, strukturę jelita cienkiego oraz parametry kości szczura
artykuł [AUT. KOR.] Siemowit Muszyński, [AUT.] Piotr Dobrowolski , [AUT.] Yulia Ivashkiv , [AUT.] Halyna Rudyk , [AUT.] Oksana Brezvyn , [AUT.] Ihor Kotsyumbas? , [AUT.] Waldemar Paszkiewicz. Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2019 T. 75 Nr 11 s. 699-704, DOI: 10.21521/mw.6346

2018

22. Results of the official examination of fish and fishery products in Poland in 2016-2017
inne publikacje [AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Krzysztof Szkucik, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Łukasz Drozd. W: Hygiena Alimentorum: 39 International Scientific Conference under the auspices of Ministry of Agriculture and Rural Development of the Slovak Republic: Safety and quality of meat, eggs, fishery products and game meat = Hygiena Alimentorum: 39 Medziánarodná Vedecká Konferencia pod záštitou Ministerstva Pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky : Zdravotná Bezpecnost a Kvalita Hydinoveho Mása, Vajec, Produktov Rybolovu a Zveriny" / Zbornik Prednasok a Posterov zmedzinárodnej vedeckej konferencie 16.–18. mája 2018 Štrbské Pleso, Košicie 2018 2018, s. 333-336, 978-80-8077-580-3
23. Profil kwasów tłuszczowych w tłuszczu jadalnych produktów pozyskiwanych od ślimaków
inne publikacje [AUT.] Krzysztof Szkucik, [AUT.] Monika Ziomek, [AUT.] Monika Maćkowiak-Dryka, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Łukasz Drozd, [AUT.] Michał Gondek. W: I Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt. „Kwasy tłuszczowe w łańcuchu żywności” połączona z Jubileuszem pracy naukowej i dydaktycznej prof. dr hab. Bożeny Patkowniej-Sokoły, 5-6 lipca 2018 Ponadregionalne Rolnicze Centrum Kongresowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, [Wrocław] 2018 2018, s. 42

2017

27. Zasady sprawowania nadzoru weterynaryjnego nad produkcją, wprowadzaniem na rynek i przetwórstwem mięczaków
rozdział z monografii [AUT.] Monika Ziomek, [AUT.] Waldemar Paszkiewicz, [AUT.] Renata Pyz-Łukasik, [AUT.] Łukasz Drozd, [AUT.] Michał Gondek, [AUT.] Przemysław Knysz, [AUT.] Zbigniew Bełkot. W: Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika, Lublin 2017 2017, Lubelskie Towarzystwo Naukowe s. 157-175, 978-83-62025-33-6
Elementów na stronie: