MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zmienność zanieczyszczenia mikrobiologicznego mięsa ślimaków jadalnych w zależności od gatunku i miejsca ich pozyskania (Variability of microbial contamination of edible snail meat depending on species and place of their collection)
Abstrakt
Autorzy
Waldemar Paszkiewicz
Krzysztof Szkucik
Monika Ziomek
Renata Pyz-Łukasik
Łukasz Drozd
Zbigniew Bełkot
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2018
DOI:
*
10.21521/mw.5970
Tom / rocznik:
*
74
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
591-598
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-SA Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2018-09-01
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,28
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
1