2023

1. Application of iron nanoparticle-based materials in the food industry
artykuł [AUT. KOR.] Dariusz Góral, [AUT.] Andrzej Marczuk, [AUT.] Małgorzata Góral-Kowalczyk, [AUT.] Iryna Koval , [AUT.] Dariusz Andrejko. Materials 2023 T. 16 Nr 2 s. 780, DOI: 10.3390/ma16020780
2. Sunflower seed cake as a source of nutrients in gluten-free bread
artykuł [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Anna Pecyna, [AUT.] Beata Zdybel, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Andrzej Marczuk. Scientific Reports 2023 T. 13 s. 10864, DOI: 10.1038/s41598-023-38094-w
4. Wpływ obróbki zimną plazmą atmosferyczną na jakość świeżego soku tłoczonego z marchwi
artykuł [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Elżbieta Grządka , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Dawid Zarzeczny , [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT. KOR.] Joanna Pawłat . Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality 2023 T. 30 Nr 3 s. 181-197

2022

5. Application of the bromocresol purple Index (BCPI) to evaluate the effectiveness of heating soybeans and their products
artykuł [AUT. KOR.] Marek Szmigielski, [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Grażyna Bielecka , [AUT.] Jolanta Rubaj , [AUT.] Jacek Mazur, [AUT.] Małgorzata Szczepanik. Sustainability 2022 T. 14 Nr 3 s. 1872, DOI: 10.3390/su14031872
9. Germination energy, germination capacity and microflora of Allium cepa L. seeds after rf plasma conditioning
artykuł [AUT. KOR.] Joanna Pawłat , [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT. KOR.] Marek Kopacki, [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Agnieszka Sujak, [AUT.] Simone Pascuzzi , [AUT.] Francesco Santoro , [AUT.] Dariusz Andrejko. Energies 2022 T. 15 Nr 20 s. 7687, DOI: 10.3390/en15207687

2021

10. Influence of ultrasound on selected microorganisms, chemical and structural changes in fresh tomato juice
artykuł [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT. KOR.] Joanna Pawłat , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Dariusz Andrejko. Scientific Reports 2021 T. 11 s. 3488, DOI: 10.1038/s41598-021-83073-8
13. Wyroby półcukiernicze fortyfikowane mąką i wytłokami kokosowymi - właściwości fizykochemicze i sensoryczne
inne publikacje [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT. KOR.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Agnieszka Nawrocka , [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Dariusz Andrejko. W: Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne, [b.m.] [2021] 2021, s. 111
14. Chemiczne metody oceny skuteczności ogrzewania nasion rzepaku i śruty rzepakowej
artykuł [AUT. KOR.] Marek Szmigielski, [AUT. KOR.] Piotr Kiczorowski, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Małgorzata Szczepanik. PRZEMYSL CHEMICZNY 2021 T. 100 Nr 4 s. 375-377, DOI: 10.15199/62.2021.4.11

2020

15. The possibility of using by-products from the flaxseed industry for functional bread production
artykuł [AUT.] Anna Wirkijowska, [AUT. KOR.] Piotr Zarzycki, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Agnieszka Nawrocka , [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Dariusz Andrejko. LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2020 T. 118 s. 108860, DOI: 10.1016/j.lwt.2019.108860
17. Compaction process as a concept of press-cake production from organic waste
artykuł [AUT.] Paweł Sobczak, [AUT.] Kazimierz Zawiślak, [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Wioletta Żukiewicz-Sobczak , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Beata Zdybel, [AUT.] Dariusz Andrejko. Sustainability 2020 T. 12 Nr 4 s. 1-11, DOI: 10.3390/su12041567
18. Near-null geomagnetic field as an innovative method of fruit storage
artykuł [AUT.] Grzegorz Zaguła , [AUT.] Maria Tarapatskyy , [AUT.] Marcin Bajcar , [AUT. KOR.] Bogdan Saletnik , [AUT.] Czesław Puchalski , [AUT.] Andrzej Marczuk, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Jan Oszmiański . Processes 2020 T. 8 Nr 3 s. 1-9, DOI: 10.3390/pr8030262
19. Flaxseed enriched pasta—chemical composition and cooking quality
artykuł [AUT. KOR.] Piotr Zarzycki, [AUT. KOR.] Emilia Sykut-Domańska, [AUT.] Aldona Sobota, [AUT.] Dorota Teterycz, [AUT.] Ada Krawęcka, [AUT.] Agata Blicharz-Kania, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Beata Zdybel. Foods 2020 T. 9 Nr 4, DOI: 10.3390/foods9040404
21. Possibility to extend the shelf life of NFC tomato juice using cold atmospheric pressure plasma
artykuł [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT. KOR.] Joanna Pawłat . Scientific Reports 2020 T. 10 s. 20959, DOI: 10.1038/s41598-020-77977-0
22. Ocena wpływu niekonwencjonalnych procesów utrwalania na determinanty jakości soku jabłkowego
inne publikacje [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT. KOR.] Joanna Pawłat . W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 59-59
23. Chemiczne konsekwencje pochodzenia i przechowywania miodu
artykuł [AUT. KOR.] Piotr Kiczorowski, [AUT. KOR.] Marek Szmigielski, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Norbert Leszczyński. PRZEMYSL CHEMICZNY 2020 T. 99 Nr 12 s. 1770-1772, DOI: 10.15199/62.2020.12.15
24. Chemiczna diagnostyka skuteczności ogrzewania nasion soi
artykuł [AUT. KOR.] Marek Szmigielski, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Zbigniew Krzysiak, [AUT.] Zbigniew Kobus, [AUT.] Marek Domin. PRZEMYSL CHEMICZNY 2020 T. 99 Nr 9 s. 1000-1003, DOI: 10.15199/62.2020.9.31
25. Stabilizacja oleju lnianego przy wykorzystaniu naturalnych przeciwutleniaczy
inne publikacje [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Agnieszka Starek . W: XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA, [b.w], Stare Sady 2020 2020, s. 11-11

2019

27. Evaluation of selected microbial and physicochemical parameters of fresh tomato juice after cold atmospheric pressure plasma treatment during refrigerated storage
artykuł [AUT.] Agnieszka Starek , [AUT. KOR.] Joanna Pawłat , [AUT.] Barbara Chudzik , [AUT.] Michał Kwiatkowski , [AUT.] Piotr Terebun , [AUT.] Agnieszka Sagan, [AUT.] Dariusz Andrejko. Scientific Reports 2019 s. 1-11, DOI: 10.1038/s41598-019-44946-1
29. Analysis and modelling of the regeneration process of chemical solutions after brewing equipment cleaning in a Cleaning in Place system based on changes in turbidity
artykuł [AUT.] Joanna Piepiórka-Stepuk , [AUT.] Sylwia Mierzejewska , [AUT.] Monika Sterczyńska , [AUT.] Marek Jakubowski , [AUT.] Andrzej Marczuk, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Paweł Sobczak. JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 2019 T. 237 s. 117745, DOI: 10.1016/j.jclepro.2019.117745
30. Chemiczne właściwości oleju z nasion jabłek tłoczonego na zimno
artykuł [AUT.] Marta Krajewska, [AUT. KOR.] Marek Szmigielski, [AUT.] Dariusz Andrejko, [AUT.] Małgorzata Szczepanik, [AUT.] Izabela Kuna-Broniowska. PRZEMYSL CHEMICZNY 2019 T. 98 Nr 5 s. 761-763, DOI: 10.15199/62.2019.5.1
Elementów na stronie: