MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wyniki próby gotowania w zależności od odczynu wody różnych mięśni i czasu przechowywania mięsa
Abstrakt
Autorzy
Elżbieta Pełczyńska
Krzysztof Libelt
Zygmunt Nowakowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Elma, 1996
Informacje:
*
10 Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych. Wrocław, 1996.09.19-21
Język:
*
Polski
ISBN:
*
83-906371-0-3
Rok wydania:
*
1996
Miejsce wydania:
*
Wrocław
Szczegóły:
*
S. 513
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0