MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fatty acid composition and content of tocopherols and carotenoids in raw and extruded grass pea (Lathyrus sativus L).
Abstrakt
Autorzy
Eugeniusz Grela
Soronsen K. Jensen
Kirsten Jakobsen
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1999
Tom / rocznik:
*
79
Numer zeszytu:
*
15
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
2075-2078
Liczba punktów:
21
Impact Factor:
1,097
Liczba cytowań Scopus:
46
Liczba cytowań Web of Science:
38