MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena czystości mikrobiologicznej farszu parówek oraz cech jakościowych wykorzystanych osłonek
Abstrakt
Autorzy
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Marian Panasiewicz
Kazimierz Zawiślak
Jacek Mazur
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2014
Tom / rocznik:
*
2/4
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
30-33
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0