MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ warunków sublimacyjnego suszenia buraka ćwikłowego na cechy jakościowe suszu po procesie i w czasie przechowywania
Abstrakt
Autorzy
Helena Lis
Tadeusz Lis
Rafał Trocki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2000. - S. 57-58, bibliogr.
Informacje:
*
Postęp w mechanizacji przetwórstwa żywności. IX Szkoła Letnia. Krasnobród, 2000, 25-29 września
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2000
Miejsce wydania:
*
[Lublin]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0