MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku soi na teksturę parówek
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew J. Dolatowski
Dariusz Stasiak
Mirosław Budoran
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
Wydaw. Akademii Rolniczej, 2001. - S. 31-32
Informacje:
*
Postęp w inżynierii żywności. X Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Krynica, 2001, 10-14 września
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2001
Miejsce wydania:
*
[Lublin]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0