MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Cholesterol content and fatty acid composition of ostrich meat as influenced by subspecies
Abstrakt
Autorzy
J. Horbańczuk
J. Sales
Tomasz Celeda
A. Konecka
Grzegorz Zięba
P. Kawka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
MEAT SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
1998
Tom / rocznik:
*
50
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
385-388
Liczba punktów:
21
Impact Factor:
1,213
Liczba cytowań Scopus:
91
Liczba cytowań Web of Science:
84